FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC4YOU Gala brengt 92.175 euro op

05-09-2010

8 reacties


Het FC4You Gala heeft 92.175 euro opgebracht voor de activiteiten van de stichting. Het gala dat zaterdagavond in Stadion Galgenwaard werd gehouden werd druk bezocht door tal van prominenten uit de provincie Utrecht. Zo waren onder meer de Commissaris van de Koningin van de provincie Utrecht, Roel Robbertsen en de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfssen en burgemeester Cor Lamers van Houten aanwezig. Ook waren de trainers Ton du Chatinier en Jan Wouters met hun vrouw aanwezig net als de spelers Khalid Sinouh, Sander keller Barry Maguire en Edouard Duplan.

Voorzitter Jan Willem van Dop heette de gasten hartelijk welkom in het stadion. “Uw aanwezigheid, toont aan dat u betrokken bent bij de samenleving in Utrecht en omgeving”, sprak de voorzitter. “FC Utrecht is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij staan midden in de samenleving. FC Utrecht is dan ook meer dan voetbal.”

Verbinden
Frans van Seumeren, voorzitter van de stichting FC4YOU, werd vervolgens door presentator Humberto Tan geïnterviewd. Van Seumeren benadrukte dat voetbal “een fantastisch middel is om mensen te verbinden.” Hij sprak de wens uit dat de aanwezigen ruimhartig loten wilden kopen voor de loterij met als prijzen een Skoda Fabia Drive, een wijnklimaatkast van Vinidor en vier bureaustoelen gemaakt van de autostoelen uit de dug-out in het stadion.

Vervolgens genoten de aanwezigen van een diner, samengesteld door André van Doorn, patron van Kasteel Heemstede, in samenwerking met Maison van den Boer. De muzikale omlijsting werd verzorgd door diverse artiesten. Het Goede Doel-duo Henk Westbroek en Henk Temming speelden enkele nummers, net als de Classic Crooners, Claudia de Breij verzorgde een luchtig optreden en de avond werd dansend afgesloten door Berget Lewis en Soul-X-plosion.

Veiling
Hoogtepunt van de avond was de veiling met stukken als een gesigneerd WK-shirt met alle handtekeningen van de Oranje-selectie, een verblijf in het Hof van Saksen, een auto en tal van bijzondere kunstwerken waaronder beelden van kunstenaar Kees Verkade.

Aan het einde van de avond overtrof de opbrengst de verwachtingen. De aanwezigen zorgden met hun biedingen voor een eindbedrag van 92.175 euro. Het bedrag van vorig jaar werd hiermee ruim overtroffen. Jan Willem van Dop schreef de opbrengst op de check en zei dat met dit bedrag tal van projecten van FC4YOU kunnen worden gefinancierd.  Frans van Seumeren besloot als voorzitter van de stichting de avond door iedereen te danken voor hun ruime gaven. Met de cheque in zijn handen zei hij: “Ik weet niet wat ik moet zeggen. Hier ben ik heel blij mee.”

Bron: fcutrecht.nl (foto: FCUPhoto)

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtPEC Zwolle
19 augustus 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Wat gaat FC Utrecht komend seizoen doen?

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing