FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht wint van DHSC met 1-7

28-05-2012

0 reacties


FC Utrecht heeft de laatste wedstrijd van dit seizoen afgesloten met een 1-7 overwinning op D.H.S.C.. Voor Rodney Sneijder was het een speciaal duel, omdat hij terugkeerde bij de vereniging in de Utrechtse wijk Ondiep waar het voor hem allemaal begon.

Sneijder speelde de hele wedstrijd waar bijna 700 toeschouwers op afkwamen. Verder startte doelman Erik Cummins in de basis. Achterin stonden Mark van der Maarel, Mike van der Hoorn, Kai Heerings en Kenny Teijsse. Adam Sarota vormde met Sneijder het verdedigende duo op het middenveld. De aanval werd gevormd door Maikel Lange en Tommy Oar op de flanken en Leon de Kogel en Lars Veldwijk als centraal duo.

Na twintig minuten viel de eerste goal. Een hard schot van 25 meter belandde op de paal. De bal rolde achter de doelman richting achterlijn. De grensrechter gaf aan dat de bal de lijn gepasseerd had, waardoor FC Utrecht enigszins fortuinlijk op voorsprong kwam. Tien minuten later was het Tommy Oar die voor de 0-2 tekende. Met een prachtig afstandsschot van meer dan twintig meter zeilde de bal buiten het bereik van de doelman de kruising in.

Tweede helft
Na rust kwam Edouard Duplan het veld in voor Lars Veldwijk. Twee minuten na het beginsignaal schoot Michel Broodkoorn namens D.H.S.C. de 1-2 binnen. Binnen tien minuten maakte FC Utrecht de 1-3. Adam Sarota schoot van afstand de bal in het doel. De eerste drie goals waren vrijwel identiek en werden geschoten van ongeveer dezelfde plek en afstand.

Nog voor het uur kwam doelman Paul van der Helm het veld in voor Cummins. Van der Helm was bij de selectie gevoegd door ziekte van Junior Fernández. Twee minuten na de wissel werd het 1-4 door een schuiver van Leon de Kogel. Een pass van Duplan raakte via een verdediger bij De Kogel die scoorde. Nog geen minuut later viel de 1-5. Uit een corner kopte Mike van der Hoorn tegen de keeper van D.H.S.C.. Kenny Teijsse was alert om de bal van dichtbij alsnog binnen te schieten.

Met nog een kwartier op de klok kwam vanaf de rechterkant een voorzet van Tommy Oar richting de doelmond. Met een gedrukt schot scoorde Edouard Duplan de zesde Utrechtse treffer. Kenny Teijsse was de speler die voor de eerste en ook voor de laatste treffer zorgde. Vijf minuten voor tijd scoorde de linksback met een kopbal uit een pass van Oar voor de 1-7. Na de goal van Teijsse kwam Alje Schut nog in het veld als vervanger voor de geblesseerd geraakte Kai Heerings.

Na de wedstrijd werden er veel handtekeningen uitgedeeld en werden sommige supporters blij gemaakt met de shirts van de spelers. Vooral Rodney Sneijder was gewild bij zijn thuispubliek voor een handtekening of een foto. Als laatste ging hij naar de kleedkamer na alle signeer- en fotosessies. De wedstrijd was het laatste duel van de spelers. De spelers en leden van de technische staf krijgen dinsdag vakantie. Op 30 juni begint de voorbereiding op volgende seizoen alweer. Dan is de Open Dag rond Stadion Galgenwaard.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto / F. Zilver

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing