FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht wil verlengen met Lensky

16-11-2011

1 reactie


FC Utrecht gaat tijdens de winterstop met Jacob Lensky onderhandelen over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de 22-jarige middenvelder loopt af na dit seizoen.

Net als eerder met Nana Asare en Jacob Mulenga, kan Lensky ook een aanbieding tegemoetzien tot medio 2014. 'In januari gaan we praten', is het enige wat algemeen directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht hierover kan zeggen.

De geboren Canadees heeft een aflopend contract en Utrecht wil voorkomen dat Lensky volgend jaar transfervrij de deur uitloopt. "Natuurlijk zijn er ook voor ons grenzen wat betreft begeleiding en ondersteuning, maar die grens is nog niet bereikt. Ook niet na al die incidenten. Door alles heen zien wij ook nog steeds een heel goede voetballer in hem", zegt technisch directeur Foeke Booy in Voetbal International.

Lensky zelf wil geen commentaar geven op zijn huidige situatie: "De huidige situatie is natuurlijk niet goed voor mij, maar ook niet voor FC Utrecht. Met professionele hulp ga ik er nu hard aan werken om weer zo snel mogelijk van waarde voor de club te worden", was het enige dat hij wilde zeggen.

Lensky speelde dit seizoen nog maar drie competitiewedstrijden voor de club. Begin september maakte hij bekend met een drankverslaving te kampen, waarna hij zich liet opnemen in een kliniek.

Hoewel hij nog niet helemaal is verlost van zijn problemen, maakte hij afgelopen vrijdag al zijn rentree in het oefenduel met Fortuna Düsseldorf (0-0). Lensky speelde de gehele tweede helft. Komende zondag zal hij tijdens de competitiehervatting uit bij ADO Den Haag zijn officiële comeback maken.

Bron: VI.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing