FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht werkt aan gastvrijheid

22-06-2012

8 reacties


Hekken rondom het speelveld in Stadion Galgenwaard die worden verwijderd, slechts selectieve fouillering op diverse vakken, een versoepeling van de vervoersregeling en veranderingen ten aanzien van het alcoholbeleid. Er is sprake van normalisering bij FC Utrecht. Een traject dat door de club, in samenwerking met PSV, Feyenoord, KNVB en de lokale driehoek van de drie voetbalsteden, met succes is ingezet.

Het normaliseringsproject, zoals de samenwerkingspartners het noemen, is vorig seizoen al ingezet. Het uitgangspunt van FC Utrecht is dat mensen met plezier naar het stadion moeten kunnen gaan en gastvrij worden ontvangen Met een aantal zaken binnen de normalisering die FC Utrecht voor ogen heeft, is vorig seizoen een pilot gedraaid. Denk hierbij onder andere aan selectieve fouillering op de Hoofdtribune en Cityside, en het feit dat bij diverse wedstrijden normaal bier met 5% alcohol werd geschonken in plaats van het gebruikelijke evenementenbier. De eerste signalen zijn positief. Er zijn nog geen wanklanken gehoord.

"Komend seizoen willen we kijken of we nog een stap verder kunnen gaan", zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. "Op de Cityside halen we de hekken met de schuinen punten weg van het beton, bijvoorbeeld. Dit is weer een gebaar naar onze supporters. Goed gedrag wordt bij ons beloond." In hoog tempo wil FC Utrecht de invoering van dergelijke normaliseringsmaatregelen doorzetten. "Wij streven naar een optimaal gastvrije ontvangst, voor onze eigen supporters en die van de tegenstander. De vervoersregeling voor bezoekende clubs, gaan wij ook versoepelen. De ervaringen met supporters van bezoekende clubs nemen wij mee in de besluitvorming om buscombi's los te laten. Niets is toch mooier dan op eigen vervoer jouw club achterna te reizen? Wij zijn ervan overtuigd dat dit zich terugbetaald, wat onze club en onze supporters weer ten goede komt."

FC Utrecht is voortdurend in gesprek met zijn supporters om voorgenomen maatregelen te bespreken en om hen te horen over de actualiteiten rondom de club.

Bron: fcutrecht.nl

Noot van het bestuur True Support: Toevoeging op de laatste alinea; Maandelijks zitten zowel een afvaardiging van het bestuur van SVFCU als True Support gezamenlijk met FC Utrecht om de tafel.

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing