FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

‘FC Utrecht weet wat het te doen staat’

25-07-2013

4 reacties


FC Utrecht is er op gebrand om zich vanavond te revancheren voor de beschamende nederlaag van vorige week tegen FC Differdange 03. “We weten wat ons te doen staat”, zegt trainer Jan Wouters.

“De nederlaag in Luxemburg is hard aangekomen. We zijn inmiddels een week verder en moeten laten zien geleerd te hebben van de fouten die we vorige week maakten”, aldus Wouters tegenover Voetbal International.

FC Utrecht moet een 2-1 nederlaag goedmaken. De druk die dat met zich meebreng hoort erbij vindt Wouters. “We moeten puur en alleen met het resultaat bezig zijn. Ik vind dat je in een Europa Cup-wedstrijd altijd te maken hebt met druk. Dat is niet zo erg”, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Wouters moet het doen zonder grote aankopen. De van PSV gehuurde verdediger Timothy Derijck is voor de wedstrijd van vanavond nog niet speelgerechtigd. "Natuurlijk had ik het liefst al weken een complete selectie met nieuwe aanwinsten tot mijn beschikking. Maar de situatie is dat we niet iedereen kunnen halen.”

Verdediger Kai Heerings aast op revanche. "Pijnlijk als je bedenkt dat wij twee keer per dag trainen en echt leven voor het voetbal", zegt de verdediger in het Algemeen Dagblad. "Je móet gewoon, dat voel ik ook wel. Vanwege de tegenstander en vooral ook vanwege vorig jaar. We hebben een heel seizoen geknokt voor Europees voetbal. Dan kan het toch allemaal zo snel voorbij zijn."

Ook Tommy Oar wil vanavond iets rechtzetten. “De vorige wedstrijd was natuurlijk niet goed, daarom zijn we er juist extra op gebrand om het nu wel te laten zien. In een volle Galgenwaard moeten we alles geven, want we zullen het niet voor niets krijgen. Dat hebben we wel gezien in Luxemburg”, zegt hij op de site van zijn zaakwaarnemer Sport-Promotion.

Oar:  “We zijn in Luxemburg met onze neus op de feiten gedrukt. We hebben daar in de groep ook over gesproken. Er zijn geen makkies meer in het Europees voetbal. De steun van het publiek wordt erg belangrijk en ik hoop dat we die steun van het publiek ook zullen krijgen.’’

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing