FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht Vrouwen spelen gelijk

30-09-2010

0 reacties


De wedstrijd begon met twintig minuten vertraging op het terrein van Skoatterwald, vanwege het feit dat de Utrechtse bus verlaat was. Deze wedstrijd werd wel een dag vervroegd gespeeld ipv de donderdag. Reden hiervoor was de Europa League wedstrijd tussen FC Utrecht en Liverpool op donderdag. Deze wedstrijd kan nu ook door de vrouwen van FC Utrecht en haar supporters bekeken worden vanavond!

De ploeg van Rick Mulder begon met dezelfde opstelling als tegen FC Twente, het gezegde is ook 'never change a winning team'! Ook de formatie van Mark Verkuyl was niet gewijzigd. Aanvoerster Anouk Hoogendijk deed wederom niet mee vanwege een blessure.

Het eerste kwartier gingen de teams gelijk op; daarna volgde een rommelig kwartier met veel balverlies; het laatste kwartier is Utrecht wat beter.Het is een boeiende wedstrijd, niet door goed spel maar doordat er veel fouten worden gemaakt en daardoor kansen ontstaan.

De eerste kansen waren voor Heerenveen (Wendy Mulder in de 4e minuut en een misverstand in de Utrechtse verdediging in de 10e minuut). Dominique Vugts kopte even later over waarna Cynthia Beekhuis aan de andere kant op de paal schoot.

In het laatste kwartier waren er kansen voor Tessa Oudejans (alleen voor de keeper: net naast), Dominique Vugts (kopbal in handen van Roxanne van den Berg) en Wendy Mulder (alleen voor Angela Christ: in het zijnet).

De tweede helft was minder boeiend. Er werden minder fouten gemaakt, maar men bleef voorzichtig spelen om tegengoals te voorkomen. Dat lukte beide teams, maar kansen creeren en scoren bleef achterwege.

Alleen Utrecht kreeg nog scoringskansen. Roxanne van den Berg redde eerst op een afstandsschot van Rowena Blankestijn en bleef daarna overeind in rechtstreekse duels met Mandy Versteegt en Tessa Oudejans. Een schot van Mandy van den Berg werd nog tot corner verwerkt. En dat waren dan de hoogtepunten van de tweede helft. 

Opstelling FC Utrecht:
Angela Christ, Tula de Wit, Marissa Compier, Joniek Bonnes, Kelly Gilissen, Rowena Blankestijn, Manon van den Boogaard, Tessa Oudejans, Dominique Vugts, Mandy Versteegt (Danique van Zadelhoff), Kirsten Koopmans.


Bron: vrouwenvoetbalnederland.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing