FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht voorbereid op vertrek Vorm, Mertens

14-03-2011

24 reacties


FC Utrecht hoopt komende zomer een financiële klapper te maken op de transfermarkt om uit de rode cijfers te komen. Een transfer van Dries Mertens (23) moet de club zeven miljoen euro opleveren, terwijl doelman Michel Vorm (27) zelf graag wil vertrekken.

De directie is voorbereid op het vertrek van de gewilde spelers. Vorm heeft na dit seizoen nog een contract voor een jaar en is niet van plan bij te tekenen. Hij wil hogerop. Zeker nadat hij tweede keeper van Oranje was tijdens het afgelopen WK en in de komende twee interlands tegen Hongarije de geblesseerde Maarten Stekelenburg zal vervangen. Vorm heeft intern zijn ambitie kenbaar gemaakt. Utrecht zal hem daarbij niet dwarsbomen.

Derk Boerrigter (24) van RKC Waalwijk moet Dries Mertens opvolgen. De Oldenzaler staat derde op de topscorerslijst van de Jupiler League met zeventien doelpunten in 26 wedstrijden. Hij heeft nog een contract tot medio 2012. Tijdens de winterstop probeerde Ajax vergeefs de Belgische smaakmaker van de ploeg binnen te halen, waarop Utrecht zich bij RKC meldde voor Boerrigter. 'Dat was toen geen haalbare kaart, RKC wilde hem niet laten gaan. Wij volgen hem al lang, hij is een goede speler. Het is trouwens niet zo dat we een voorcontract met Boerrigter hebben', vertelde technisch directeur Foeke Booy aan Voetbal International.

Duidelijk is dat Mertens aan zijn laatste maanden bezig is in Utrecht. Hij hoopt dat Ajax zich na de competitie opnieuw meldt, terwijl hij bij Anderlecht concreet in beeld als opvolger van Mbark Boussoufa. Jacob Lensky wordt nadrukkelijk gevolgd door Genoa, de nummer twaalf in de Italiaanse Serie A, hoewel de club zich nog niet heeft gemeld bij Foeke Booy. Lensky zelf wil zich niet afleiden door transfergeruchten. (Anton Lippold)

 

Bron: VI

Reacties

Bij dit bericht zijn 24 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing