FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht: 'Volop vertier in Liverpool'

14-12-2010

10 reacties


De bijna 4000 FC Utrecht-supporters hoeven zich in Liverpool niet te vervelen. Er is van alles georganiseerd voor de FC Utrecht-aanhang. De meeste supporters reizen op de wedstrijddag (woensdag 15 december) per bus en vliegtuig naar Liverpool. Tot aan de aftrap om 20.05 uur lokale tijd (het is in Engeland een uur vroeger!) is er in verschillende locaties in de stad volop activiteit.

The Mount Vernon
Omdat de pubs pas later open gaan, heeft de SupportersVereniging geregeld dat The Mount Vernon pub aan de Irvine street al wel vroeg open is. Deze pub ligt net iets buiten het centrum van Liverpool. De bussen parkeren naast deze pub aan beide kanten! Aldaar is er wat te eten en te drinken.

The Lime Kiln
The Lime Kiln is een pub met twee verdiepingen die is gevestigd in het centrum van Liverpool aan een klein plein op de hoek van de Concert Street. Met de manager heeft de SV goede afspraken gemaakt. Iedereen die meereist met de SV krijgt een speciaal armbandje om waarmee met korting drank en eten kan worden gekocht in The Lime Kiln. Woensdagmiddag treden twee Utrechtse artiesten (Rik Hoogland en Martin van Doorn) op vanaf ongeveer 13.00 uur.

The Isla Gladstone
Een andere uitvalsbasis voor supporters van FC Utrecht in Liverpool is The Isla Gladstone Conservatory. Deze horecagelegenheid ligt aan de rand van Stanley Park, het park dat Anfield scheidt van Goodison Park, de thuishaven van Everton. Tussen 16.00 uur 's middags en 19.00 uur 's avonds lokale tijd zijn de FC Utrecht-supporters namens True Support van harte welkom. Uiteraard is daar uitgebreid de mogelijkheid om wat te eten en te drinken.

The Isla Gladstone is een prachtige locatie die nu reeds in sfeervol rood en wit is ingericht. Tijdens Premier League en FA Cupwedstrijden gebruikt Liverpool FC mede deze locatie als hospitality ruimte en dat is niet voor niets. Op loopafstand van deze gelegenheid worden de FC Utrecht-supporters verwacht om hun omwisselbiljet in te ruilen voor het definitieve toegangsbewijs voor de wedstrijd. Op de weg van Goodison naar Anfield, ofwel van Everton naar Liverpool, is The Isla Gladstone te vinden.

The Isla Gladstone ligt op ongeveer vijf minuten lopen van het stadion van Liverpool. De route komt precies uit aan de kant van het uitvak, met daarbij onderweg nog alle gelegenheid om sjaals, mutsen, speldjes en dergelijke aan te schaffen. Via deze route treffen de supporters eveneens de indrukwekkende 'Liverpool Memorial' aan. Hier wordt het drama van Hillsborough ook na ruim 20 jaar nog altijd respectvol herdacht.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing