FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Utrecht verwelkomt Niels Wijne en Mark Rekers

22-06-2012

4 reacties


Niels Wijne is de nieuwe clubarts van FC Utrecht. Hij volgt bij FC Utrecht vertrekkend clubarts Frank van Hellemondt op die na een jarenlang dienstverband naar Qatar vertrekt. Wijne is geen onbekende in de voetballerij: hij werkte tot voor kort zes jaar voor Ajax. Mark Rekers wordt aangetrokken om de fysiotherapie bij FC Utrecht te coördineren.

"Wij zijn blij dat wij het vertrek van Frank van Hellemondt snel en adequaat hebben kunnen opvangen", zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. "Niels is een specialist en net als Frank een topper in zijn vak. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de sportwereld. Naast Ajax, heeft hij in het verleden onder andere ook voor het Nederlands basketbalteam en de Amsterdam Admirals gewerkt. Voor onze andere arts, Simon Goedegebuure, is Niels geen onbekende. Dit is een goede basis voor een succesvolle samenwerking."

Frank van Hellemondt heeft de hele procedure met betrekking tot zijn opvolging volledig geleid. Van Schaik: "Met het aantrekken van Niels is Frank erin geslaagd een uitstekende opvolger binnen te halen met heel veel kwaliteiten, waardoor we ook op medisch gebied weer kunnen doorgroeien."

FC Utrecht streeft ernaar zijn technische, medische en begeleidingsstaf te moderniseren. Nieuwe technieken en werkwijzen worden bij de club ingevoerd. "We moeten mee met de tijd, streven naar continue vooruitgang. De randvoorwaarden voor trainers en spelers om op topniveau te kunnen presteren, moeten bij FC Utrecht optimaal zijn. Niels past perfect in dat plaatje. Evenals Mark Rekers, die wordt aangetrokken om de medische zorg en fysiotherapie te coördineren. Spelers en trainers mogen in de topsport geen excuses hebben om niet optimaal te kunnen presteren." Fysiotherapeut Rekers vervangt bij FC Utecht Dennis Lion, die evenals Van Hellemondt vertrekt.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing