FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht verliest nipt van PSV/FC Einhoven

13-10-2012

0 reacties


Gisteravond hebben de FC Utrecht Vrouwen met 2-1 verloren van PSV/FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion te Eindhoven. Daar stonden een aantal oudspeelsters van FC Utrecht opgesteld zoals Manon van de Boogaard, Jette van Vlerken en Angela Christ.

FC Utrecht was de eerste helft de bovenliggende partij die met verzorgd voetbal de wedstrijd op gang wilde brengen. In de eerste helft enkele goede kansen voor Utrecht via een aanval op rechts door Kirsten Koopmans maar de voorzet wordt door Nadia van Beerschoten hard overgeschoten. Even daarna heeft legt Anne Maguire de bal in de 16 meter goed breed op Kirsten Koopmans die vrij kan schieten maar ook deze bal gaat helaas naast. Voor PSV/FCE slechts enkele schoten die niet veel gevaar op leverde maar daar tegenover had FC Utrecht eigenlijk met een voorsprong de rust in moeten gaan maar dat bleef uit.

De tweede helft kwam PSV/FCE feller uit de kleedkamer waardoor er kansen ontstaan door Danielle van de Donk en Jesslyn Kuijpers. De tweede helft werd er vooral met lange ballen door beide partijen gevoetbald. Ook Utrecht had via de flanken kansen een goede voorzet door Kirsten Koopmans werd maar net gemist. Maar in de 65ste minuut is het dan toch raak door een doelpunt van Rowena Blankestijn van dichtbij die via de handen van Angela Christ in het doel beland. PSV/FCE wordt door dit doelpunt wakker geschud en maakt de 1-1 door een snel genomen vrije trap van Manon van de Boogaard op Nadia Coolen. Onoplettendheid aan de kant van Utrecht die nog bezig waren om de muur neer te zetten. Nog geen 2 minuten later scoort Danielle van de Donk de 2-1 die een voorzet vanaf de zijkant in één keer op haar slof neemt en via de onderkant lat in het doel ziet verdwijnen, een mooie maar lucky goal.

FC Utrecht doet er nog alles aan om de gelijkmaker te maken en dat lukt nog bijna via een mooi schot van Joniek Bonnes. Helaas eindigt de wedstrijd in een 2-1 winst voor PSV/FCE. Daar waar Utrecht deze wedstrijd de boven liggende partij was, was het PSV/FCE die in 5 minuten twee goals er in wist te prikken en ging FC Utrecht met legen handen naar huis waar misschien wel 1 of zelfs 3 punten in hadden gezeten.

Opstelling FC Utrecht:
Denise van Luyn, Sabine Verheul, Hélène Heemskerk, Joniek Bonnes, Pien Schlosser, Rowena Blankestijn (Myrthe Moorrees), Simone van de Weerd (Barbara Roemoen), Tessa Oudejans, Kirsten Koopmans (Dominique van Wensveen), Anne Maguire, Nadia van Beerschoten.

De competitie ligt nu twee weken stil in verband met verplichtingen van het Nederlands Vrouwenelftal. Maar deze week komen de FC Utrecht Vrouwen wel in actie:
- Maandag 15 oktober: FC Utrecht Meisjesvoetbaldag.
- Woensdag 17 oktober: Meisjesclinic bij Elinkwijk en om 17.30 uur: Elinkwijk C1 - FC Utrecht Vrouwen
- Vrijdag 19 oktober: Benefietwedstrijd Pink Ribbon 19.30 uur Unitas B1 - FC Utrecht Vrouwen

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing