FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht verlaagt prijzen losse kaartverkoop

19-06-2014

16 reacties


FC Utrecht heeft de prijzen voor wedstrijdkaarten in de losse verkoop verlaagd. De goedkoopste tickets voor volwassenen kosten komend seizoen 15 euro. De afgelopen voetbaljaargang was dat nog 20 euro.

De prijzen zijn voor alle vakken voor vrijwel alle wedstrijden naar beneden bijgesteld. Slechts voor vier thuiswedstrijden wordt hetzelfde bedrag in rekening gebracht als vorig seizoen. In alle overige gevallen is men goedkoper uit.  Dat blijkt uit de prijslijst die de club vandaag heeft gepubliceerd. Klik HIER voor een volledig overzicht (Pdf).

FC Utrecht maakte eerder al bekend dat er in het seizoen 2014/2015 met drie categorieën wordt gewerkt. Speelt FC Utrecht tegen een team uit de B-categorie, dan is de basisprijs van kracht bij de losse kaartverkoop. Die prijs is gelijk aan het standaardtarief van afgelopen seizoen. Het tarief geldt voor de thuiswedstrijden tegen FC Twente, Vitesse, Heerenveen en AZ.

Top-drie
Komt een ploeg uit de A-categorie (Ajax, Feyenoord, PSV)  op bezoek, dan wordt de prijs van een los kaartje met 5 euro verhoogd. De prijzen tegen de traditionele top-drie liggen daarmee lager dan afgelopen seizoen. 

Neemt FC Utrecht het op tegen een team uit de C-categorie, dan is een los ticket 5 euro goedkoper dan de basisprijs. Daardoor zijn de tickets voor de meeste thuiswedstrijden goedkoper dan afgelopen seizoen. Categorie C bestaat uit alle overige Eredivisieteams: FC Groningen, NAC Breda, PEC Zwolle, Heracles Almelo, ADO Den Haag, Go Ahead Eagles, SC Cambuur, Willem II, Excelsior Rotterdam en FC Dordrecht.

Traditiegetrouw is er een extra korting voor kinderen en 65+-ers. Personen geboren voor 1 juli 1949 krijgen 25% korting; kinderen geboren na 1 juli 1995 krijgen 40% korting.

Ticketbox
Vanaf het seizoen 2014/2015 zijn bij TicketBox-verkooppunten alleen nog kaarten voor volwassenen te koop. De kaarten voor jeugd en 65+-ers zijn daar om administratieve redenen niet meer verkrijgbaar.

Kaarten die bij TicketBox-verkooppunten worden aangeschaft, kosten met ingang van het nieuwe seizoen bovendien  3,45 euro meer dan entreebewijzen die worden gekocht via internet of in de FC Utrecht Fanshop. Dat heeft te maken met administratiekosten ten behoeve van TicketBox. Klik HIER voor de prijzen inclusief Ticketbox-toeslag.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 16 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing