FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht veilig geland na lastige reis

20-08-2010

0 reacties


Onder grote publieke belangstelling landde het vliegtuig met daarin het team van FC Utrecht vrijdagmiddag tegen drie uur op Rotterdam Airport. De eerlijkheid gebiedt echter te zeggen, dat de belangstelling niet zo zeer uitging naar de selectie van FC Utrecht als wel naar de drie brandweerauto’s, die het toestel vanaf het moment van de landing tot stilstand begeleidden.

Het spectaculaire tafereel van het vliegtuig met daar achteraan drie grote brandweerauto’s trok de aandacht van veel reizigers en andere bezoekers van de luchthaven. Het ging om een veiligheidsmaatregel. De piloot had namelijk gemeld, dat één van de banden ernstig was beschadigd. De landing verliep daardoor ook wat minder vloeiend dan gebruikelijk, maar van een echt gevaarlijke situatie was geen sprake. De luchthavenautoriteiten namen echter geen enkel risico en dus werd het toestel opgewacht en begeleid door de brandweer.

De reis vanuit Glasgow verliep trouwens ook in ander opzicht niet helemaal naar wens. Vanwege problemen met de bagage vertrok het team van FC Utrecht vrijdag ruim anderhalf uur later dan gepland. FC Utrecht keerde terug uit Schotland na de 2-0 nederlaag die ze donderdagavond leed tegen Celtic FC in de play off ronde van de Europa League. De return is komende donderdag. Of aanvaller Jacob Mulenga dan in Stadion Galgenwaard van de partij kan zijn, is nog onzeker. Hij viel tegen Celtic al na ruim een kwartier uit met naar het zich laat aanzien een hamstringblessure. Eén van de komende dagen wordt een MRI-scan gemaakt om de ernst van zijn blessure vast te stellen. Dat Mulenga zondag tegen Willem II inzetbaar is, is onwaarschijnlijk.

Bron: <i>fcutrecht.nl</i>

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing