FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht stimuleert bezoek uitwedstrijden

25-10-2013

8 reacties


Bij de start van het seizoen is FC Utrecht een initiatief gestart waarbij clubs de mogelijkheid wordt geboden hun supporters kaarten in het uitvak van Stadion Galgenwaard aan te bieden voor slechts acht euro. Wel vraagt FC Utrecht hierbij om wederkerigheid, wat wil zeggen dat FC Utrecht ditzelfde aanbod moet kunnen doen aan zijn eigen supporters. Inmiddels hebben diverse clubs positief gereageerd en is het initiatief in praktijk gebracht.

Initiatiefnemer aan de kant van FC Utrecht is Supporterscoördinator Robert Junier. “Ik probeer geluiden die ik onder onze supporters hoor, te vertalen naar concrete acties”, legt Junier uit. “Het initiatief omtrent de uitwisseling van goedkope kaarten voor bezoekende clubs is hier een goed voorbeeld van. Wij willen het bezoek aan uitwedstrijden toegankelijker maken. Dit doen we door de prijs van het kaartje te verlagen. Wat overigens niet wegneemt dat in sommige gevallen een verplichte bus- of autocombi de prijs kan opdrijven.”

Junier legde het initiatief voorafgaand aan het seizoen voor aan de KNVB en collega-clubs en kreeg veel positieve geluiden “We wilden het breder trekken door het divisiebreed onder de aandacht te brengen. Hiermee willen we niet alleen een uitwisseling bewerkstelligen tussen FC Utrecht en andere clubs, maar ook door andere clubs onderling. Hier is positief op gereageerd en de eerste uitwisselingen hebben dan ook al plaatsgevonden”, aldus Junier.

Een zichtbaar gevolg van het initiatief is de massale aanwezigheid van NAC Breda-supporters bij het duel FC Utrecht – NAC Breda, afgelopen weekend. Zij deden met meer dan 800 man Stadion Galgenwaard aan. FC Utrecht is tot op heden een uitwisseling overeengekomen met Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk, Roda JC Kerkrade, NAC Breda en ADO Den Haag.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing