FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht stelt teleur en gaat onderuit bij Heracles

28-11-2010

25 reacties


FC Utrecht presteert dit seizoen wisselvallig in de Eredivisie en dat werd zondagmiddag andermaal bevestigd. In de uitwedstrijd bij laagvlieger Heracles Almelo speelden de Domstedelingen een matige wedstrijd en kreeg het elftal van Peter Bosz de verdiende drie punten. Een eigen doelpunt van Alje Schut werd nog ongedaan gemaakt door Tim Cornelisse, maar de benutte strafschop van Willy Overtoom bleek de nekslag te zijn voor Utrecht: 2-1.

Het duel in het Polman Stadion begon vermakelijk met gevaar over en weer. Op inzetten van Samuel Armenteros en Everton moest Michel Vorm in actie komen, maar de doelman van Utrecht liet zich niet verschalken. Een vlotte beginfase kreeg geen goed vervolg in het restant van de eerste helft. Hoewel Heracles het initiatief nam, kon het niet meer dreigend worden voor het doel van de bezoekers.

Utrecht stelde er bijna niets tegenover, hoewel Ricky van Wolfswinkel nog dichtbij de openingstreffer was. De aanvaller kwam echter lengte tekort om de voorzet van Dries Mertens te promoveren tot een doelpunt. Verder dan dat kwamen de bezoekers niet en daardoor bleef het voor rust doelpuntloos in Almelo.

Drie minuten na de theepauze kreeg Utrecht de uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Een schot van Mertens kwam tegen de hand van Kwame Quansah aan, maar Van Wolfswinkel faalde vanaf elf meter. Aan de andere kant was het wel raak via een eigen doelpunt van Schut. De verdediger wilde terugkoppen in de handen van Vorm, maar zag tot zijn afgrijzen hoe de bal langs de doelman het doel inrolde.

Heracles bleef de bovenliggende partij, maar moest toch toezien hoe Utrecht terugkwam in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd belandde een vrije trap van Mertens voor de voeten van Cornelisse, die binnen kon prikken. Het leek bij 1-1 te blijven, maar acht minuten voor tijd legde doelpuntenmaker Cornelisse Everton neer. De daaropvolgende strafschop werd door Overtoom raak geschoten en daarmee boekte Heracles zijn vijfde thuisoverwinning van het seizoen.

Bron: voetbalzone.nl
Foto: voetbalzone.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 25 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtPEC Zwolle
19 augustus 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Wat gaat FC Utrecht komend seizoen doen?

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing