FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht-spelers vliegen uit voor interlands

25-03-2015

2 reacties


Vanaf vandaag komen spelers van FC Utrecht zeven dagen op rij – mogelijk, althans – in actie met nationale elftallen. FC Utrecht geeft op de clubwebsite een overzicht:

Woensdag 25 maart
De derde cap voor Rubio Rubin? Het zou zomaar kunnen. De 19-jarige aanvaller van FC Utrecht behoort tot de selectie van de Verenigde Staten, dat in het NRGI Park in Aarhus een oefeninterland speelt tegen Denemarken. Die pot begint om 20.15 uur.
Met de Socceroos speelt Tommy Oar tegen grootmacht Duitsland. Het treffen tussen de Duitsers en de Australiërs begint in Kaiserslautern om 20.45 uur.
Ook Sébastien Haller komt die avond mogelijk in actie. Jong Frankrijk speelt in het Noord-Franse Valenciennes een vriendschappelijke interland tegen Jong Estland. De aftrap van dat duel is om 21.00 uur. Haller maakt deel uit van de Franse beloftenploeg.

Donderdag 26 maart
In Nederland worden twee jeugdinterlands gespeeld met een mogelijke Utrechtse inbreng. Met Oranje Onder 19 komt Issa Kallon mogelijk in actie tegen Servië Onder 19 in de Eliteronde van de EK-kwalificatie. Het treffen met de Serviërs begint in Harkema om 19.00 uur.
Elders in het land, in Alphen aan den Rijn om precies te zijn, speelt Oranje Onder 18 een oefeninterland tegen Noord-Ierland Onder 18. Het FC Utrecht-talent Tim Brinkman trekt die avond, waarop er om 19.00 uur wordt afgetrapt, mogelijk het oranje shirt aan.

Vrijdag 27 maart
Jong Zweden bindt in het Turkse Belek de strijd aan met Jong Rusland. In dat oefenduel, dat om 16.00 uur begint, komt aanvaller Kristoffer Peterson mogelijk in actie namens het Zweedse talententeam.

Zaterdag 28 maart
De beurt is deze dag mogelijk weer aan Issa Kallon, want Oranje Onder 19 kruist de degens met Noorwegen Onder 19. Die jeugdinterland wordt gespeeld in Assen en begint  om 17.00 uur.
Het interlanddebuut van Sofyan Amrabat kan later die dag plaatsvinden. Met de nationale ploeg van Marokko komt het FC Utrecht-talent mogelijk in actie tegen Uruguay. Die ploegen staan in het Marokkaanse Agadir tegenover elkaar en trappen om 21.00 uur af.

Zondag 29 maart
Oranje Onder 18 speelt een vriendschappelijke wedstrijd tegen Bulgarije Onder 18 in Rijnsburg. Daar, op het complex van Rijnsburgse Boys, beginnen Tim Brinkman en diens ploegmakkers om 15.00 uur aan de partij tegen de Bulgaren.

Maandag 30 maart
Zijn Yassin Ayoub en Sébastien Haller tegenwoordig ploegmakkers bij FC Utrecht, op deze maandagavond spelen ze mogelijk tégen elkaar. In Sedan begint de oefeninterland Jong Frankrijk – Jong Oranje om 21.00 uur. En dan kan het dus zomaar zijn dat Ayoub namens de Nederlanders speelt, en Haller namens de beloftenploeg van Frankrijk. Ook Sean Klaiber mag die avond op speelminuten hopen. De middenvelder die door FC Utrecht aan FC Dordrecht is verhuurd, werd last minute door bondscoach Remy Reijnierse aan de selectie van Jong Oranje toegevoegd,
Een stuk zuidelijker trekt die avond wellicht bovendien Tommy Oar ten strijde. Met het nationale elftal van Australië komt hij vanaf 21.00 uur in Skopje in actie tegen Macedonië.

Dinsdag 31 maart
De laatste dag van De week van de Interlands is er één waarop drie spelers van FC Utrecht mogelijk spelen. Met Oranje Onder 19 mag Issa Kallon aan de bak tegen Zwitserland Onder 19 in Harkema, waar de slotpartij van de Eliteronde waarmee plaatsing voor het EK kan worden afgedwongen om 19.00 uur aanvangt.
Ook om 19.00 uur wordt in het Spaanse Cartagena begonnen aan de jeugdinterland Jong Zweden – Jong Noorwegen. Bij die partij is de Utrechtse blik uiteraard gericht op de Zweedse aanvaller Kristoffer Peterson.
Met de Verenigde Staten sluit Rubio Rubin de rij. In Zürich speelt USMNT vanaf 20.00 uur tegen de nationale ploeg van Zwitserland.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing