FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'FC Utrecht speelt vanavond een finale'

25-09-2013

4 reacties


FC Utrecht neemt het woensdagavond in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB beker op eigen veld op tegen FC Den Bosch. Voor iedere club in het betaalde voetbal geldt hetzelfde; de beker is de kortste route naar Europees voetbal. De aftrap van FC Utrecht – FC Den Bosch is om 20:00 uur.

Trainer Jan Wouters kan in het bekerduel nagenoeg over dezelfde selectie beschikken als waarover hij beschikte in Rotterdam. Alleen centrumverdediger Timothy Derijck kan van de achttien spelers uit de wedstrijdselectie van afgelopen zondag niet spelen. Hij kampt met een bovenbeenblessure.

FC Utrecht heeft een mooi verleden als het gaat om bekervoetbal. In 1985, 2003 en 2004 werd de KNVB beker gewonnen. Twee keer (1982 en 2002) werd een finalestrijd verloren. “De beker kan in principe de kortste weg naar Europa zijn”, zegt trainer Wouters in aanloop naar het treffen met FC Den Bosch. “Of je wel of niet doorgaat wordt beslist in één wedstrijd. Dus, deze wedstrijden moet je benaderen als een finale. Welke tegenstander je ook treft. Zo moet je de wedstrijd ingaan en dat zullen we woensdagavond dan ook doen.”

Het bekertoernooi wordt door FC Utrecht afgetrapt op eigen veld. “Natuurlijk is dat een voordeel”, zegt de oefenmeester van FC Utrecht over dit gegeven. “Dat is het altijd, of je nu speelt voor de beker of voor de competitie.”

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht wonen de wedstrijd FC Utrecht – FC Den Bosch gratis bij. Supporters zonder deze seizoenspas kunnen op vertoon van een clubkaart of een seizoenkaart van een andere supporter een kaart kopen. Dit kan overdag in de fanshop en kort vóór de wedstrijd bij de stadionkassa’s.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing