FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht speelt gelijk tegen PEC Zwolle

17-11-2012

0 reacties


Gisteravond werd het in het IJsseldelta stadion te Zwolle 2-2 tussen de Vrouwen van PEC Zwolle en FC Utrecht. PEC Zwolle laat vanaf de eerste minuut zien dat ze voor de volle winst willen gaan om aansluiting te houden voor de heilige vierde plek voor de winterstop. Met een aanvallende opstelling beginnen zij de wedstrijd waar FC Utrecht even van staat te kijken. In de 9e minuut schiet Marianne van Brummelen op de hoek van de zestien de bal zomaar in het doel wat in eerste instantie meer op een voorzet leek. Nog geen tien minuten later krijgt FC Utrecht een vrije trap na een overtreding op Anne Maguire randje zestien. Tessa Oudejans neemt de vrije trap en na een klutsbal is het Simone van de Weerd die attent reageert en de bal weet binnen te tikken, 1-1. Maar PEC Zwolle scoort drie minuten later alweer de 2-1 door Jirre den Biessen die de rebound na een schot van Marianne van Brummelen goed inschiet. Daarna blijft PEC Zwolle de betere partij en heeft FC Utrecht moeite met de lopende middenvelders van Zwolle. PEC krijgt nog een aantal goede kansen door Judith Freijlink, Marianne van Brummelen en Kelly Gilissen. FC Utrecht weet nog iets terug te doen door een kopbal van Nadia van Beerschoten.

De vrouwen van FC Utrecht realiseren zich dat ze de tweede helft scherper moeten voetballen om punten mee naar huis te kunnen nemen. En dat gebeurt dan ook, FC Utrecht komt beter uit de kleedkamer en in de 54ste minuut maakt Nadia van Beerschoten via een kopbal de 2-2 na een goede vrije trap van Myrthe Moorrees. FC Utrecht weet de organisatie goed neer te zetten en waardoor PEC het een stuk lastiger heeft dan de eerste helft. Beide partijen weten verder weinig kansen te creëren op een schot van Sylvia Smit en Lisanne Vermeulen voor PEC na en bij FC Utrecht een goede strakke voorzet van Franca van de Kuilen die wordt uitverdedigd. Zodoende eindigt de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Daar waar PEC Zwolle de eerste helft beter was met meerdere kansen was het FC Utrecht die de tweede helft de organisatie goed oppakte en een punt mee naar Utrecht nam.

Opstelling FC Utrecht Vrouwen:
Denise van Luyn, Sabine Verheul, Hélène Heemskerk, Joniek Bonnes, Pien Schlosser (Chelsea Disseldorp), Myrthe Moorrees, Simone van de Weerd, Tessa Oudejans (Frederique Bonink), Dominique van Wensveen, Anne Maguire (Franca van de Kuilen), Nadia van Beerschoten.

Volgende week geen competitie in verband met interlandverplichtingen van het Nederlands Vrouwenelftal, zij spelen volgende week zondag 25 november om 14.30 uur tegen Wales in het TaTa Steel Stadion te Velzen Zuid. Myrhte Moorrees komt ook in actie met het Nederlands Elftal onder 19 op donderdag 22 en zaterdag 24 november tegen Frankrijk onder 19 bij VV De Meern. 

 

www.fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing