FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht sluit driehoeksovereenkomst

07-01-2013

3 reacties


FC Utrecht heeft een driehoeksovereenkomst gesloten met G. Van Alem schoonmaakbedrijf bv en de Amfors Groep. Leerwerkbedrijf Amfors biedt in Amersfoort en omgeving werkgelegenheid en ontwikkelkansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van Alem en FC Utrecht gaan met de overeenkomst een maatschappelijke samenwerking aan met het leerwerkbedrijf. Van Alem is al jaren betrouwbare partner van FC Utrecht en zet voor de schoonmaak van het stadion de mensen van Amfors in.

Van Alem vond in Amfors de ideale partner om de juiste mensen in te zetten voor de schoonmaak van Stadion Galgenwaard. Amfors-accountmanager Hans Koene is blij met de driehoeksverhouding: "Onze mensen hebben het afgelopen voetbalseizoen naar volle tevredenheid van FC Utrecht en Van Alem het stadion na iedere thuiswedstrijd schoongemaakt. Het is een prachtige samenwerking, waarbij iedere partij zijn maatschappelijke betrokkenheid toont."

Van Alem anticipeert met de samenwerking op de participatiewet die per 1 januari 2014 ingaat. Operationeel directeur Stefan Faaij van Van Alem: "Deze wet vraagt van ons dat straks een deel van ons personeelsbestand bestaat uit mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking. Met deze samenwerking lopen wij alvast vooruit op de wet. Bovendien zien wij het als onze maatschappelijke plicht om hierin te investeren."

Grote tevredenheid
De samenwerking tussen de drie partijen verloopt naar grote tevredenheid. Tijdens de eerste seizoenshelft heeft Amfors het schoonmaakbedrijf al voorzien van personeel. De medewerkers van Amfors maken de tribunes en het buitenterrein van het stadion schoon voor de volgende wedstrijd. Richting seizoen 2013/2014 gaat FC Utrecht samen met zijn twee partners kijken hoe zij de samenwerking verder kunnen uitbreiden.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing