FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'FC Utrecht schuift bod Ajax op Haller terzijde'

31-03-2016

9 reacties


FC Utrecht heeft een bod van Ajax van vijf miljoen euro op spits Sébastien Haller terzijde geschoven. Dat meldt Voetbal International vandaag.

Ook het AD schrijft vandaag dat Ajax vijf miljoen euro over zou hebben voor de 21-jarige Fransman. Volgens VI heeft FC Utrecht direct laten weten dat het geboden bedrag niet serieus te nemen is.  

Het AD schrijft dat Ajax voor Haller optie nummer 1 zou zijn. FC Utrecht zou volgens de krant in een lastig parket kunnen komen als Ajax laag blijft bieden en er zich geen andere club zou melden waar de Fransman heen zou willen. Ook VI schrijft dat de voorkeur van Haller naar Ajax uit zou gaan. Beide media geven er echter geen blijk van dit rechtstreeks uit de mond van de spits te hebben opgetekend.

FC Utrecht en grootaandeelhouder Frans van Seumeren weten dat een overstap naar Ajax gevoelig ligt bij de achterban. Voor veel supporters is een transfer van de spits naar de hoofdstad onbespreekbaar. Bovendien zullen de Amsterdammers naar verwachting nooit de gewenste hoofdprijs voor de Franse jeugdinternational neertellen. Statutair directeur Edwin van der Sar van Ajax verklaarde onlangs nog dat zijn club niet meer dan 5 à 6 miljoen euro zal uitgeven aan een nieuwe speler.

Zowel VI als het AD melden dat FC Utrecht een ondergrens zou stellen van 8 miljoen euro. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de club daadwerkelijk een bedrag heeft genoemd. Bovendien zou de inzet hoger kunnen zijn nu in de winterstop Norwich City naar verluidt al 8,5 miljoen voor de Fransman heeft geboden. Een Chinese club had volgens algemeen directeur Wilco van Schaik onlangs zelfs 12 miljoen euro over voor Haller, maar die had zelf geen trek in de Chinese competitie.

FC Utrecht en Van Seumeren zullen hopen dat er zich een club meldt die sportief en financieel  voor zowel Haller als de Domstedelingen interessant is. In het geruchtencircuit werden de afgelopen week ook Tottenham Hotspur, Bayer Leverkusen, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en Internazionale genoemd als clubs die belangstelling zouden hebben voor Haller.

Het is de vraag hoe concreet die belangstelling is en of de Franse spits een overstap naar een topclub aandurft. Voor hem lijkt van doorslaggevend belang te zijn dat hij elke week kan spelen, ook om in beeld te blijven voor Jong Frankrijk en om zich zo mogelijk in de kijker te spelen voor het Franse nationale elftal.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing