FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht presenteert Mårtensson

11-07-2011

2 reacties


Nadat Johan Mårtensson medisch goedgekeurd werd, tekende hij maandagmiddag in Stadion Galgenwaard een contract voor vier seizoenen. De 22-jarige middenvelder, die overkomt van Gais uit zijn vaderland, meldt zich dinsdagochtend bij trainer Erwin Koeman voor zijn eerste training bij de FC.

“Met Mårtensson heeft FC Utrecht de dynamische middenvelder met een fantastische mentaliteit gevonden waar de club naar op zoek was”, zei voorzitter Jan Willem van Dop tijdens de presentatie van de Zweed.

“Ondanks zijn betrekkelijk jonge leeftijd, heeft Johan al 78 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld”, vulde technisch directeur Foeke Booy aan. FC Utrecht hoopt komende tijd nog meer spelers te kunnen presenteren.

“Maar alleen spelers die duidelijk een meerwaarde hebben en de ambitie om voor FC Utrecht te spelen”, aldus Booy. “Zoals Mårtensson. Johan heeft de kwaliteiten én wil graag. Daarnaast is hij volledig tweebenig.”

Iets waar de speler zelf het niet helemaal mee eens is, overigens. “Ik kan wel redelijk schieten en passen met links, maar mijn rechterbeen is beter”, zegt de vervanger voor Michael Silberbauer.

Ook Booy roemde tijdens de presentatie de mentaliteit van de jeugdinternational. “Ik heb mijn hele leven in Zweden gespeeld”, verklaart Mårtensson zijn instelling. “Daar is het belangrijk voor elkaar te strijden en in dienst van het elftal te spelen. Dat is mijn achtergrond, daar kom ik vandaan.

Wie de statistieken erop naslaat, hoeft echter niet veel goals te verwachten van de nieuwste aanwinst. De productie van Mårtensson blijft met één treffer in bijna tachtig optredens wat achter. “Ja, één doelpunt in zoveel wedstrijden is inderdaad niet zoveel. Hopelijk begint voor mij nu niet alleen een mooi avontuur, maar ook het scoren”, lacht de Zweed.

Bron: DUIC.nl / Foto's: Geerdink Media

 

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing