FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'FC Utrecht overweegt stappen tegen Swansea'

06-08-2014

15 reacties


Volgens Voetbal International overweegt FC Utrecht stappen te ondernemen tegen Swansea City AFC. Dit naar aanleiding van de onduidelijkheden rondom de transfer van Michel Vorm. De club uit Wales zag Vorm onlangs naar Tottenham Hotspur FC vertrekken, en FC Utrecht heeft bij de verkoop van Vorm aan Swansea naar verluidt 30% van de transfersom bij een doorverkoop bedongen.

Omdat twee spelers van Tottenham Hotspur de omgedraaide weg hebben bewandeld, is onduidelijk welk bedrag Swansea voor Vorm heeft ontvangen. Volgens VI heeft Wilco van Schaik daarom contact opgenomen met Huw Jenkins, de voorzitter van Swansea. In dat gesprek zou Van Schaik te horen hebben gekregen dat Vorm voor niets is overgestapt naar The Spurs.
Dit lijkt onwaarschijnlijk: Vorm is international, had nog een contract voor twee seizoenen met Swansea, en zijn transferwaarde werd recent in Engeland nog geschat op zeven miljoen pond. Verder meldde Swansea recent zelf op haar eigen website dat Vorm voor een niet nader te noemen transferbedrag zou zijn verkocht, aldus VI.

FC Utrecht wil nu snel duidelijkheid, en daarom zijn de Federatie Betaaldvoetbal Organisaties (FBO) en een Engels advocatenkantoor ingeschakeld. FC Utrecht heeft via hen binnen een week duidelijkheid over de transfersom geëist, aldus VI. Swansea heeft tot op heden nog niets van zich laten horen, en daarom neemt FC Utrecht mogelijk deze week stappen tegen Swansea via de UEFA en de FIFA.

Opvallend is verder dat John van Zweden, een Nederlandse mede-eigenaar van Swansea, vorige week op twitter al reageerde op de vrees van FC Utrecht voor een dubieuze handelwijze van Swansea:

N.B. Op 6 augustus in de ochtend was de tweet nog vindbaar, later leek deze verwijderd. De tekst hierboven is de weergave van wat Van Zweden destijds twitterde.

Reacties

Bij dit bericht zijn 15 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing