FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht over de definitieve aanvangstijd

04-03-2014

8 reacties


Zoals eerder aangekondigd, is het duel FC Utrecht - sc Cambuur door de KNVB definitief vastgesteld op woensdag 2 april om 18:45 uur. Hieronder volgt de integrale tekst van de toelichting hierop die is gepubliceerd op fcutrecht.nl:

'Ondanks buitengewoon grote inspanning van burgemeester Van Zanen om de wedstrijd FC Utrecht – SC Cambuur op de oorspronkelijk vastgestelde datum van zondag 23 maart te laten spelen, is het duel nu definitief vastgesteld op woensdag 2 april. Het aanvangstijdstip is verlaat van 15.45 naar 18.45 uur.

De KNVB heeft aan de hand van diverse bezwaren van betaaldvoetbalclubs, waaronder FC Utrecht, op de opnieuw vastgestelde speeldata en –tijden van wedstrijden in speelronde 29, bij de UEFA het verzoek neergelegd om niet om 15.45 uur te laten aftrappen, maar om 18.45 uur. Dit verzoek is door de UEFA gehonoreerd.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, is nog altijd teleurgesteld dat niet op zondag gespeeld wordt, maar is blij met de inzet van burgemeester Van Zanen. “De burgemeester heeft laten zien het goede met de club voor te hebben”, zegt Van Schaik. “De gemeente is van meet af aan constructief geweest om aan de wensen van FC Utrecht tegemoet te komen en heeft er met het bestuurlijk apparaat alles aan gedaan om voldoende politie op de been te brengen, zodat de wedstrijd op zondag gespeeld kon worden.”

De inzet van burgemeester Van Zanen heeft helaas niet mogen baten. “De burgemeester heeft hoogstpersoonlijk, aan de hand van een door ons opgesteld plan, om extra politie-inzet gevraagd bij de minister. Hij kreeg echter nul op rekest, omdat de politie-inzet die mogelijk is, niet voldoet aan de minimale capaciteit die bij een wedstrijd als FC Utrecht – SC Cambuur hoort”, aldus Van Schaik.

FC Utrecht is content met het feit dat niet om 15.45 uur, maar om 18.45 uur wordt afgetrapt. Van Schaik: “Dit maakt het mogelijk dat meer supporters in staat zijn het duel te bezoeken om achter onze ploeg te gaan staan.” '

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing