FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht on Tour te gast in Rhenen

28-02-2013

1 reactie


Rond iedere thuiswedstrijd van FC Utrecht bezoekt FC Utrecht on Tour een stad, dorp of stadsdeel in de provincie Utrecht. Hier vinden, onder andere bij scholen en amateurverenigingen, verschillende voetbal gerelateerde activiteiten plaats. In de week voorafgaand aan het duel met RKC Waalwijk op zondag 10 maart is FC Utrecht on Tour te gast in Rhenen. Daar vinden de volgende activiteiten plaats:

De FC Utrecht Forza Tour brengt woensdag 6 maart een bezoek aan RAC-club Candia'66. FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net geeft hier samen met twee spelers een voetbalclinic aan D- en E-pupillen.
Een kaartverkoopactie bij Candia'66, waarbij de pupillen van de club op pad gaan om tegen een gereduceerd tarief kaarten te verkopen voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Het team dat de meeste kaarten verkoopt, bezoekt de wedstrijd tegen RKC Waalwijk met de spelersbus van FC Utrecht en wordt na afloop ook weer teruggebracht naar Rhenen.
De D1 van Candia'66 mag in de rust van het duel tegen RKC Waalwijk deelnemen aan de Latje Trap-competitie. FC Utrecht brengt komende vrijdag 1 maart met een aantal spelers van O19 een bezoek aan basisschool Driesprong uit Rhenen. Daar vertellen zij de leerlingen hoe belangrijk gezonde voeding en voldoende beweging is.
Speciaal voor Rhenen wordt een Junior Tigers-actie georganiseerd. De Tigers die de meeste kaarten verkopen voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk in de vlaggenparade mogen lopen.
Sinds dit seizoen trekt FC Utrecht meer de provincie in. Op die manier wil FC Utrecht de band met de supporters verder versterken.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing