FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht niet in zee met Santiago Villafane

09-03-2011

5 reacties


FC Utrecht heeft besloten Santiago Villafane geen contract aan te bieden. De Domstedelingen zijn op zoek naar een nieuwe rechtsachter, maar vonden in de Argentijn niet wat ze zochten. Met Gévero Markiet en Mark van der Maarel beschikt de Eredivisionist over twee jonge rechtsachters en bij een aankoop geldt als eis dat het een directe versterking moet zijn.

"We vonden het best een goede speler, met name in balbezit. Hij heeft een goede techniek, maar verdedigend zagen we wel wat probleempjes", vertelde technisch directeur Foeke Booy. "We zochten een exceptionele verbetering vergeleken met wat we nu en richting toekomst in huis hebben, maar dat hebben we niet gezien. Het totaalplaatje is nog niet af. Dat werd nog eens bevestigd in een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax afgelopen maandag."

Booy moest de 22-jarige oud-speler van Boca Juniors en Real Madrid B teleurstellen. "Hij was teleurgesteld, wilde dolgraag hier aan de slag. Santiago toonde zich meteen betrokken bij de club, bezocht alle wedstrijden en was enthousiast. Het is een volwassen speler, maar er bovenuit steekt-ie niet. Dan moet je ook geen inspanning doen om hem te halen. Ik heb altijd gezegd dat de eigen opleiding voorgaat, tenzij er van buiten iets te halen valt dat heel veel beter is."

Omdat Tim Cornelisse aan het eind van het seizoen vertrekt, blijft FC Utrecht speuren naar een rechtervleugelverdediger. "We houden onze ogen open. Maar ook dan geldt dat een speler beter moet zijn dan dat we nu in huis hebben."

Bron: Soccernews

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing