FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht: Misverstand over salaris directie

12-12-2012

26 reacties


In het RTL-programma Voetbal International werd gisteravond gesproken over de directiesalarissen in het betaalde voetbal en die van FC Utrecht in het bijzonder. Deze week staat een uitgebreid artikel in het gelijknamige voetbalblad over deze uitgaven.

Ter vermijding van elk mogelijk misverstand wil Algemeen Directeur Wilco van Schaik hier een reactie opgeven: "Het totaalbedrag aan salariskosten voor de directie van 1.4 miljoen euro klopte. Echter is enige nuance en nadere precisiering wel op z'n plaats", meent Van Schaik. "Het bedrag is te hoog voor een voetbalbedrijf als FC Utrecht in relatie tot de omzet en resultaten. Dat is een juiste constatering van de redactie van het programma en het voetbalblad dat morgen de salariscijfers van de verschillende voetbalclubs presenteert."

"Echter, hierin zijn opgenomen de drie salarissen en de twee eenmalige afkoopsommen van de voormalige directieleden die vorig seizoen nog (deels) werkzaam waren bij FC Utrecht", nuanceert Van Schaik de cijfers. "Deze kosten beslaan bijna 90% van de totale uitgaven van directiesalarissen en zijn volledig in het afgelopen boekjaar genomen. De afkoopsom van de voormalig algemeen directeur/voorzitter werd overigens al in het boekjaar 2010/'11 in de cijfers opgenomen en is niet in eerdergenoemd bedrag opgenomen.

De club is er van overtuigd dat met deze ingrepen van de Raad van Commissarissen en de nieuwe directie een belangrijke stap is gerealiseerd in de gezondmaking van het voetbalbedrijf. "Ik denk dat deze uitleg zeker naar onze supporters, fans en businessrelaties op z'n plaats is", besluit Van Schaik.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 26 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing