FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht likt zijn wonden na bekerechec

23-09-2011

2 reacties


FC Utrecht likte gisteren letterlijk de wonden van de verloren bekerstrijd tegen De Graafschap. Veel tijd om te treuren hebben de manschappen van Erwin Koeman overigens niet, omdat morgen alweer het 'Avondje NAC' wacht.

Voor trainer Erwin Koeman is het vandaag koppen tellen. Wie kunnen aansluiten voor de wedstrijdvoorbereiding richting de uitbeurt in Breda? 'Het is heel teleurstellend dat we hebben verloren en uit de beker liggen, maar natuurlijk kijk je ook meteen naar de volgende wedstrijd. Het is even afwachten wie er tegen NAC fit zullen zijn', zegt hij in AD Sportwereld.

Spits Alexander Gerndt kwam het meest gehavend uit de bekerstrijd. Hij viel voor rust uit na een tik op zijn scheenbeen. De Zweed heeft last van een kneuzing, liep daags na de verloren bekerstrijd nog wat strompelend rond, maar clubarts Frank van Hellemondt sluit niet uit dat hij zaterdag gewoon kan spelen.

'Een kneuzing is pijnlijk, we doen alles om de pijn te verlichten. Maar in principe kan hij er snel van herstellen, en is het aan de trainer om te beslissen of hij van de partij is.'

Ook Rodney Sneijder kampt met een kneuzing. De vrijdagtraining moet uitmaken of Sneijder fit genoeg is om tegen NAC te spelen. Vandaag wordt ook besloten of Edouard Duplan inmiddels klaar is om mee te gaan naar Breda. Frank Demouge maakte gisteravond zijn rentree in een oefenwedstrijd van de beloften tegen Roda'46. Alje Schut en Johan Martensson kampten tegen De Graafschap in de verlenging met krampaanvallen - de Zweed zelfs in twee benen - maar zij ondervinden daar na de nodige massages vermoedelijk geen last meer van. Jan Wuytens en keeper Junior Fernandez zijn de zekere afwezigen tegen NAC.

Bron: AD.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing