FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht legt opvolger Wuytens vast

21-12-2012

2 reacties


Kai Heerings blijft langer verbonden aan FC Utrecht. De nummer zes van Nederland brengt vrijdag naar buiten dat de 22-jarige centrale verdediger een nieuw contract tot en met 2015 heeft getekend. Bovendien heeft de club de optie de verbintenis nog met een jaar te verlengen. Heerings geldt in de selectie van Jan Wouters als de natuurlijke opvolger van Jan Wuytens, die weggaat.

Wuytens zal zijn contract niet verlengen en een nieuwe club proberen te vinden. Met Heerings heeft men reeds een nieuwe man in huis: hij debuteerde vorig seizoen in de uitwedstrijd tegen Vitesse en kwam uiteindelijk vier keer in actie. Dit seizoen liet Wouters hem al driemaal invallen, om hem meer bekend te maken met de Eredivisie. Hoofd spelerszaken Edwin de Kruijff zegt blij te zijn dat Heerings nu langer vastligt.

"Kai heeft zich de afgelopen maanden op een positieve manier gemanifesteerd en ontwikkeld. Een fysiek sterke voetballende verdediger, met een goede pass in de benen. Deze contractverlenging heeft hij dik verdiend. Wij hebben vertrouwen in zijn kwaliteiten. Met het aanstaande vertrek van Wuytens hebben wij er vertrouwen in dat Kai die rol met overtuiging kan invullen. Dat is nu aan hem", aldus De Kruijff. Technisch manager Henny Lee valt zijn collega bij in de positiviteit.

"Dit past binnen onze visie dat in de toekomst een aanzienlijk percentage spelers binnen het eerste elftal deels of geheel is opgeleid door FC Utrecht zelf", geeft hij vrijdag aan. Heerings zelf zegt dat er veel waardering vanuit de club spreekt in het nieuwe contract dat hij tekende. "Het geeft aan dat FC Utrecht veel vertrouwen in mij heeft. Ik zie het als een beloning voor mijn geduld en harde werken. Het is nu aan mij om te laten zien dat ik toe ben aan een volgende stap, namelijk het spelen in de basisploeg."

Bron: voetbalzone.nl

 

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing