FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht legt Cedric van der Gun jaar langer vast

02-05-2013

8 reacties


Cedric van der Gun draagt ook in het seizoen 2013/2014 het shirt van FC Utrecht. FC Utrecht heeft met de Hagenaar overeenstemming bereikt over verlenging van zijn aflopende verbintenis met één seizoen. Van der Gun gaat daarmee zijn zesde seizoen in als speler van FC Utrecht, verspreid over twee periodes.

“Wij hebben een bijzonder jonge spelersgroep, die ervaren jongens als Cedric om zich heen nodig heeft”, zegt Hoofd Scouting en Hoofd Spelerszaken a.i. Edwin de Kruijff. “Cedric is een goede voetballer die mede vanwege zijn jarenlange ervaring in het voetbal weet wat er gevraagd wordt op topniveau. Zijn voetballende inbreng in combinatie met de mentorrol die hij kan vervullen, maakt hem voor ons een belangrijke speler. Wij zijn blij dat Cedric nog minimaal een jaar voor FC Utrecht speelt.” Dat de onderhandelingen tussen club en speler wat langer duurden dan gebruikelijk, doet niets af aan de welwillendheid van beide partijen.

“We zijn de gesprekken met Cedric ingegaan, met de intentie om eruit te komen. Zoals we dat bijvoorbeeld ook met Edouard deden”, licht Algemeen Directeur Wilco van Schaik toe. “Met ervaren spelers is het echter zo dat meer wensen en belangen spelen, dan bijvoorbeeld bij jonge jongens. Cedric is op een leeftijd aangekomen dat er meerdere factoren zijn die een rol spelen in het maken van een keuze, waardoor de afweging soms wat meer tijd nodig heeft. Al met al zijn wij blij dat Cedric ook volgend seizoen het shirt van FC Utrecht draagt.”

Cedric van der Gun is blij met zijn nieuwe verbintenis bij FC Utrecht. “Ik ben nu 33 en wil graag nog een paar jaar in de top voetballen”, zegt de aanvaller. “Bij FC Utrecht heb ik het goed naar mijn zin. Het is een fijne club, met geweldige supporters, een goede talentvolle spelersgroep en een vakkundige technische staf. Ik ben blij dat ik nog een jaar met deze jongens ga spelen.”

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing