FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Demouge: “FC Utrecht is voor mij een topclub”

31-08-2010

1 reactie


Frank Demouge kent FC Utrecht uit de laatste negen seizoenen die hij in het Nederlandse betaalde voetbal speelde. "Deze club past bij mij, het is een club van de stad. Toen ik hoorde van de interesse vanuit Utrecht, had ik direct een goed gevoel." Geconfronteerd met de concurrentie in de spits bij FC Utrecht, was Demouge duidelijk. "Concurrentie is alleen maar fijn. Die moet er ook echt zijn bij een club als FC Utrecht. Schorsingen en blessures moet je kunnen opvangen."

Technisch directeur Foeke Booy was blij dat het was gelukt om op de laatste dag dat de transfermarkt open was, nog een spits te presenteren. "Frank is een speler die wederom de selectie versterkt. Net als Edouard Duplan zorgt Frank voor een verbreding van de selectie, maar tegelijkertijd heeft hij de kwaliteiten om als basisspeler te fungeren", aldus Booy. Hij dankte de medewerkers van de club voor de inspanningen om deze transfer binnen een zeer kort tijdsbestek te realiseren. "Met de komst van Demouge zal de concurrentie voorin toenemen en dat is precies wat we nodig hebben tijdens de vele wedstrijden die ons dit seizoen hopelijk nog te wachten staan."

Trainer Ton du Chatinier zei altijd een voorkeur te hebben gehad voor Demouge als extra spits. "Hij is het type spits dat bij ons past", meent Du Chatinier. "Tijdens de ontmoeting met Willem II heb ik hem natuurlijk met een speciale blik gevolgd. Als ik alleen al zie hoe hij de warming up doet, dan weet je wat voor type speler hij is. Na een goed gesprek met Frank was ik helemaal overtuigd van zijn toegevoegde waarde voor onze selectie. Ik hoop op vele mooie doelpunten van hem."

Bron: FC Utrecht | Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing