FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht tevreden met concept speelschema

04-06-2014

23 reacties


FC Utrecht is tevreden met het concept speelschema voor het seizoen 2014 / 2015. Op de clubwebsite staat onderstaande reactie van Wilco van Schaik integraal weergegeven.

'Glunderende gezichten deze woensdagmorgen in Stadion Galgenwaard. Want: de conceptversie van het speelschema van het nieuwe Eredivisieseizoen, dat deze morgen door de KNVB is gepresenteerd, laat zien dat FC Utrecht maar liefst vijftien van zijn zeventien thuiswedstrijden in de nieuwe jaargang speelt op zondagmiddag. Drie daarvan beginnen om 12.30 uur, negen duels hebben voorlopig 14.30 uur als aftraptijd toebedeeld gekregen en in drie gevallen is 16.45 uur het aanvangstijdstip.

“Mijn Bredase vrienden hebben het wel eens over een Avondje NAC. Een fraai fenomeen; absoluut. Maar wij zijn op onze beurt ontzettend blij met het Middagje FC Utrecht”, reageert Algemeen Directeur Wilco van Schaik op het voorlopige wedstrijdprogramma voor seizoen 2014/2015. “Afgaand op het conceptprogramma dat de KNVB heeft gepresenteerd, mogen we ons op vijftien van die middagen gaan verheugen. Prachtig! Vooral ook omdat de club hiermee, in samenwerking met de KNVB, de wens van onze fans heeft kunnen honoreren. Uit de onderzoeken die wij regelmatig houden onder onze achterban, blijkt telkens dat onze supporters een voorkeur hebben voor thuiswedstrijden op zondagmiddag. Wij hebben ons hard gemaakt voor die wens bij de KNVB en waarderen het enorm dat onze verzoeken zijn gehoord. Wij zijn zeer content met het conceptspeelschema.”

Het conceptschema wordt de komende dagen door alle betrokken clubs en organisaties geëvalueerd en de verwachting is dat de KNVB binnen een week een definitief speelschema presenteert. Het is een conceptprogramma, dus er zou nog wat een kunnen veranderen. Maar in grote lijnen gaat FC Utrecht er vanuit dat dit het schema blijft. 
Daarbij moet altijd rekening worden gehouden met wijzigingen die op een later moment worden doorgevoerd, bijvoorbeeld vanwege de prestaties van de Nederlandse clubs in Europees verband.'

Reacties

Bij dit bericht zijn 23 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing