FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht in uitshirt 2013/2014

08-05-2013

2 reacties


FC Utrecht speelt aanstaande zondag de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen Heracles Almelo en treedt tegen de Heraclieden aan in het nieuwe uitshirt. Mogelijk worden de uitduels in de play-offs ook in het nieuwe uitshirt afgewerkt. Hoe het shirt eruit komt te zien, is een verrassing en voor het eerst zichtbaar als de spelers zondag het veld betreden. Ter ere van de overleden David di Tommaso prijkt zondag zijn beeltenis bij de spelers op de borst op het nieuwe wedstrijdshirt.

“Het is echt een heel mooi shirt”, zegt oud-speler Jordy Zuidam van FC Utrecht, die het shirt vandaag onder ogen kwam. “Ik houd van de kleur en de dom komt er prachtig uit. Die combinatie vind ik echt top!”

Ook Dave Bulthuis, die het shirt zondag gaat dragen in het duel met Heracles Almelo, heeft een goede eerste indruk van het shirt. “De kleur is echt heel mooi, vind ik. Het is een mooi shirtje, met een v-halsje. De beeltenis van Di Tommaso komt heel mooi uit op het shirt, dat doet onze supporters vast heel goed”, aldus de verdediger.

Pre Sale uitshirt 2013/2014
De nieuwe uitshirts zijn na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo online, in een pre sale, te bestellen op de website www.fcutrecht.nl/presale. Tot en met 29 mei kun je bij het bestellen aangeven of je wel of niet de limited edition van het shirt met de beeltenis van David di Tommaso wilt. Na 29 mei is het shirt nog wel te bestellen, maar zonder beeltenis van Di Tommaso.

De shirts zijn nog niet fysiek te verkrijgen in de fanshop. Het moment dat het shirt ook in de winkel in Stadion Galgenwaard te verkrijgen is, wordt aangekondigd op www.fcutrecht.nl

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
31 maart 2018 20:45 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 65pt
2 (2) Don Leo 64pt
3 (3) badbo13 60pt
4 (4) Menno 59pt
5 (5) Kikker 54pt
6 (7) chapri 54pt
7 (6) fanvandeFC 53pt
8 (8) ad rem 52pt
9 (18) fcagbu 52pt
10 (9) Speedy 51pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing