FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht houdt zich staande op Anfield

16-12-2010

1 reactie


Bij FC Utrecht keek men al maandenlang uit naar de confrontatie met het grote Liverpool op Anfield Road. De tegenstander, het stadion en het publiek spraken tot de verbeelding, maar woensdagavond tekende zich een weinig verheffend schouwspel af in de Europa League. The Reds, al verzekerd van de knock-outfase, speelden mat. FC Utrecht op haar beurt, dat al uitgeschakeld was voor overwintering, speelde met teveel ontzag. Het resulteerde in 0-0. Extra smet op de saaie wedstrijd was het uitvallen van Ricky van Wolfswinkel, kort voor rust.

Het enige moment van opwinding kreeg vorm in de achtste minuut van de wedstrijd. Milan Jovanovic ging met de bal aan de haal en stoomde op; de Serviër zette Michael Silberbauer en Gianluca Nijholt weg en joeg vervolgens de bal op doel. Over Michel Vorm heen schampte de inzet nog de lat, maar het was direct het laatste spannende moment voor het team van Roy Hodgson. Die had ervoor gekozen uit voorzorg niet te starten met Fernando Torres en Dirk Kuyt.

De Katwijker moest zo vanaf de zijkant toezien hoe zijn oude liefde weinig aanstalten maakte echt de weg naar voren te zoeken. Met Van Wolfswinkel als diepste spits tegen het centrale blok Martin Skrtel/Danny Wilson was er maar weinig stootkracht. De Woudenberger viel een paar minuten voor rust bovendien uit, nadat hij lelijk ten val kwam. De eerste berichten spreken van een sleutelbeenbreuk. Dat moet later echter nog bevestigd worden. Ton du Chatinier stuurde Leon de Kogel voor Van Wolfswinkel binnen de lijnen, maar ook de invaller kon het verschil niet maken.

Ook Ryan Babel eiste geen hoofdrol op; de aanvaller mocht weer eens in de basis beginnen in een duel om des keizers baard, maar wist zijn stempel totaal niet op de wedstrijd te drukken. Twintig minuten voor tijd kreeg hij gezelschap van Kuyt, die toch nog wat tijd werd gegund tegen zijn oude club. Doelpunten leverde het niet meer op; een vrije trap van Joe Cole was kort voor tijd de laatste mogelijkheid, maar de bal werd geblokt en FC Utrecht speelde zich voor de tweede maal naar 0-0.

Bron: voetbalzone.nl
Foto: AD.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing