FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'FC Utrecht houdt woord'

11-07-2014

10 reacties


Algemeen-directeur Wilco van Schaik beloofde de seizoenkaarthouders van FC Utrecht eind maart al dat de club zich slagvaardig zou gaan tonen bij het halen van spelers voor het nieuwe seizoen. Op de clubwebsite claimt hij nu zijn gelijk.

"Toen we een kleine twee maanden geleden een brief stuurden naar onze seizoenkaarthouders waarin we al in een vroeg stadium diverse versterkingen voor ons eerste elftal aankondigden, merkte je dat er twijfel was. 'Zou dat echt gaan gebeuren?', leken mensen zich af te vragen”, zegt Van Schaik.

“Nu we zeven stuk voor stuk aansprekende nieuwe spelers hebben kunnen presenteren, ziet iedereen bij en rondom FC Utrecht: de club houdt woord, dit kan een mooi seizoen worden. Dat willen we meemaken!"

FC Utrecht meldt dat het dezer dagen druk is op de afdeling Ticketing. Daar komt volgens de clubwebsite de ene na de andere bestelling van een seizoenkaart voor de nieuwe jaargang binnen. Van Schaik: “Je merkt dat supporters zien dat er wat gebeurt.”

Onder leiding van trainer/coach Robby Alflen en de nieuwe assistenten Harry van den Ham en Sjors Ultee werkt de vernieuwde technische staf aan het ontwikkelen van een aanvallende speelstijl. Utrechtse branie keert terug in Stadion Galgenwaard, zo is het streven. "Tijdens de vriendschappelijke wedstrijden die we vorige week speelden, waren de intenties direct zichtbaar", vertelt Van Schaik. "Van een plichtmatig potje zomeravondvoetbal was geen sprake. Iedereen langs de lijn zag: hier staat een team dat ergens voor wil gáán en met een heel duidelijk doel voor ogen toewerkt naar de start van het nieuwe seizoen."

En dat wordt gewaardeerd door de supporters, aldus Van Schaik. "Eigenlijk zag je dat al vóórdat de bal ging rollen. Bij de eerste training van dit seizoen, op maandagmiddag, waren veel meer fans aanwezig dan voorgaande jaren. Ook bij de eerste wedstrijden in de regio zag je dat terug, want er kwam veel publiek af op die wedstrijden.”

Van Schaik: “Ik verwacht morgen (zaterdag, red.) bij JSV ook weer veel supporters. Dan voel je bij iedereen de verwachting, hoop en ambitie. Prachtig om te zien voor ons als club, prachtig om mee te maken voor de leden van de technische en medische staf en natuurlijk de spelers. Zij gaan er alles aan doen om de ingezette lijn ook tijdens het vervolg van de voorbereiding door te trekken en willen voor Utrechts voetbal zorgen in het nieuwe Eredivisieseizoen!"

Foto: FCUPHoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing