FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht: hoeken stadion blijven open

23-08-2016

36 reacties


Het dichtmaken van de hoeken in stadion Galgenwaard is te duur en te complex. Dat zegt woordvoerder Perry Hendriks van FC Utrecht vandaag in het AD.

Hij reageert op de actie die een groep supporters is gestart op Facebook om de club te bewegen de hoeken dicht te maken.  Aanjager van de actie is Jacques van der Linden, jarenlange supporter en onder meer voormalig skyboxhouder. De actiegroep heeft inmiddels honderden steunbetuigingen ontvangen.

De club heeft de afgelopen jaren enkele malen het voornemen geuit om de hoeken te dichten. Telkens werd echter bij nader inzien van de plannen afgezien.

De ingreep in het stadion is volgens de club niet alleen te duur, maar ook onmogelijk vanwege de kantoren die in de hoeken gevestigd zijn. Arbowetgeving schrijft voor dat er daglicht binnenkomt voor de mensen die er werken.

Op de Facebookpagina opperen supporters tal van oplossingen om dat probleem te tackelen. FC Utrecht had eerder ook zelf het voornemen om een transparante wand te plaatsen. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren zei in 2013 in Voetbal International dat die oplossing volgens berekeningen twee- tot drieduizend extra zitplaatsen zou opleveren, omdat het comfort zou worden verbeterd.

De initiatiefnemers constateren op Facebook dat de club nog niet de moeite heeft genomen rechtstreeks naar hen te reageren, maar wel een verklaring heeft afgelegd aan het AD. “Helaas hebben ze schijnbaar niet begrepen wat nu precies de bedoeling is. Er wordt weer gesproken over de kantoren, maar daar hebben we dus juist oplossingen voor aangedragen. En direct wordt er ook weer verteld dat het te kostbaar is maar dat is ook lulkoek, dan moet je eerst de alternatieven onderzoeken”, schrijven ze.

Ze roepen de club op serieus naar het verzoek te kijken en naar de aangedragen alternatieven en oplossingen. “De reactie in het AD is te makkelijk, te snel en er is duidelijk niet serieus gekeken naar onze inhoud.”

Foto: FCUPhoto

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 36 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing