FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht: 'Gemeente scherpt alcoholbeleid aan'

17-12-2012

2 reacties


In aanloop naar het duel FC Utrecht - Ajax heeft gemeente Utrecht het alcoholbeleid aangescherpt. Normaal gesproken is het zo dat bij risicowedstrijden geen alcohol op de promenades onder de tribunes van Stadion Galgenwaard geschonken wordt, voorafgaand en ten tijde van de wedstrijd. Nu is door gemeente Utrecht besloten om dit zondag ook te laten gelden voor de horecagelegenheden in en tegen het stadion en voor omringende sportkantines.

FC Utrecht heeft begrip voor het besluit van de gemeente. "Wij betreuren het echter dat de overheid over moet gaan op dergelijke maatregelen", zegt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht. "Wel zijn we blij dat na afloop van de wedstrijd wel alcohol geschonken mag worden. Wij hebben ons hier met de voorzitters van de supportersverenigingen, in overleg met de gemeente, hard voor gemaakt."

FC Utrecht heeft besloten in het hoofdgebouw solidair te zijn aan al zijn supporters op de tribunes. "Ondanks dat het hoofdgebouw buiten het verbod valt, kiezen wij ervoor om ook hier voor de wedstrijd de tap te sluiten. Wij hebben collectiviteit en saamhorigheid hoog in het vaandel staan", aldus Van Schaik.

FC Utrecht - Ajax is de laatste wedstrijd van beide ploegen voordat zij de winterstop in gaan. "En dat moet een voetbalfeest worden", zegt Van Schaik. "Laten we ons richten op het voetballen. Zondag staan twee ploegen tegenover elkaar die op het veld de strijd met elkaar aan gaan. Laten we met z'n allen verstandig zijn en de focus niet op randzaken leggen, maar juist op het prachtige voetbalduel dat FC Utrecht - Ajax bij uitstek is."

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing