FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht gaat publiekscatering zelf doen

22-07-2014

13 reacties


FC Utrecht gaat de publiekscatering in Stadion Galgenwaard zelf verzorgen met ingang van de start van de nieuwe Eredivisiecompetitie. De club, die daarmee een nieuwe inkomstenbron aanboort, streeft naar optimalisatie van de publiekscatering. Die wordt op dit moment nog verzorgd door Maison van den Boer. Deze topcateraar blijft wel de partner voor de business catering van FC Utrecht in het komende seizoen.

Op zondag 17 augustus, als FC Utrecht tegen Willem II zijn eerste Eredivisiethuiswedstrijd van de nieuwe jaargang speelt, is de vuurdoop van de publiekscatering die FC Utrecht in eigen beheer neemt. Diverse veranderingen staan op stapel. "Food en drinks gaan we scheiden", is één van de wijzigingen die Algemeen Directeur Wilco van Schaik van de Utrechtse Eredivisionist aankondigt. "We streven naar optimalisatie van de publiekscatering en willen dat in het seizoen 2014/2015 gefaseerd opstarten."

Uiterlijk verandert er al vanaf 17 augustus het één en ander: de naam ‘Mr. Dugout’ zal verdwijnen van de cateringpunten. Het assortiment blijft in eerste instantie in grote lijnen hetzelfde als afgelopen seizoen. FC Utrecht roept een klankbordgroep in het leven, waarbij met delegaties van alle supportersgeledingen zal worden gesproken over de productvoering. "De fan staat bij FC Utrecht centraal, dus we luisteren graag naar de wensen van onze supporters", zegt Van Schaik. "Hetgeen naar voren komt bij de klankbordgesprekken, kan mogelijk leiden tot veranderingen in het assortiment."

Van Schaik is blij met het feit dat FC Utrecht met ingang van de competitiestart zelf de publiekscatering verzorgt. "We willen onze fans een zo prettig mogelijke wedstrijdervaring aanbieden en daarin is goede catering erg belangrijk. Wij denken dat er op dat front nog verbeterslagen mogelijk zijn. Daarnaast is het, met het oog op de financiële gezondmaking van FC Utrecht, erg voornaam dat we een nieuwe inkomstenbron kunnen aanboren. Wel moet iedereen zich realiseren dat we wel een aantal maanden nodig hebben om alles te optimaliseren. Dit geduld vraag ik wel."

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 13 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing