FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht en N.E.C. staan op tegen kanker

23-11-2012

0 reacties


Dit speelweekend vragen alle clubs in de Eredivisie aandacht voor de strijd tegen kanker. Voorafgaand aan de wedstrijd in Nijmegen wordt hier veel aandacht aan besteed. Zo zal voormalig N.E.C.-speler Frans Paymans, die deze ziekte overwon, het publiek vragen om op te staan tegen kanker en is er een sms actie voor KWF Kankerbestrijding.

Als partner van KWF Kankerbestrijding stonden PSV en FC Utrecht al eerder op. Hans van Breukelen hield in 2010 voor aanvang van het treffen tussen beide ploegen in Stadion Galgenwaard een indrukwekkende toespraak en liet alle supporters in het stadion opstaan. "Kanker is een rotziekte waar iedereen vroeg of laat, van dichtbij of verder af, mee te maken krijgt", zegt Hans van Breukelen. "Daar moeten we ons met z'n allen voor inzetten. Ik geloof in de kracht van het collectief; als iedereen een bijdrage levert aan wetenschappelijk onderzoek, verbeteren we onze eigen toekomst. Daarom ben ik blij dat alle clubs uit de Eredivisie en de Jupiler League opstaan tegen kanker en hun supporters vragen hetzelfde te doen. En natuurlijk is dit een kans om de supporters erop te wijzen dat kanker geen scheldwoord is. Kanker is vreselijke ziekte en hoort niet thuis in de spreekkoren!"

Sta op tegen kanker
Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Per uur overlijden er in Nederland vijf mensen aan kanker. Kanker raakt dus iedereen. KWF Kankerbestrijding droomt van een wereld waarin niemand meer overlijdt aan kanker. Daarom roept KWF iedereen op te staan tegen kanker. Door donateur of vrijwilliger te worden of door zelf een actie te organiseren om geld in te zamelen voor KWF. Want, als we samen opstaan kunnen we investeren in onderzoek en kanker terugdringen. KWF Kankerbestrijding is al enkele jaren partner van FC Utrecht.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing