FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht en Köln scoren niet in Portugal

11-01-2012

8 reacties


Het eerste oefenduel van FC Utrecht tijdens het trainingskamp in Portugal tegen 1. FC Köln uit de Duitse Bundesliga eindigde woensdag in een doelpuntloos gelijkspel.

Jan Wouters sprak na afloop van een nuttige oefenwedstrijd. "Het belangrijkste van zo'n wedstrijd is dat de afspraken die we vooraf maken nagekomen worden en dat iedereen fit blijft. Dat is gebeurd. Er werd bij vlagen redelijk gespeeld, zeker gezien het niet al te beste veld en de intensieve trainingsdagen die we achter de rug hebben", aldus de trainer.

De 1. FC Köln raakte in de eerste helft een keer de paal en een latere inzet belandde op de kruising. Maar daar stelde FC Utrecht voor rust ook twee mogelijkheden tegenover voor Demouge en Gerndt. De Zweedse aanvaller schoof de bal net langs de keeper.

Na rust bleef alleen Fernández staan en verscheen er verder een volledig nieuw team binnen de lijnen. Ook die ploeg hield zich goed staande tegen de nummer tien van de Duitse Bundesliga. Het spel ging op en neer. Oar vuurde in de tweede helft nog een aardig schot af dat voorlangs ging.

De geblesseerde Podolski kwam woensdag niet in actie voor 1. FC Köln. Het duel in Estadio Municipal in Albufeira werd bijgewoond door zo'n honderd toeschouwers.

Komende zaterdag is FC Zürich de tweede tegenstander. Daarna keert FC Utrecht terug naar Nederland. Op 22 januari hervat de ploeg van Jan Wouters de competitie in Stadion Galgenwaard met de thuiswedstrijd tegen PSV.

Opstelling FC Utrecht eerste helft: Fernández, Van der Maarel, Van der Hoorn, Wuytens, Bulthuis, Asare, Martensson, Duplan, Gerndt, Kali, Demouge

Opstelling FC Utrecht tweede helft: Fernández, Markiet, Nilsson, Schut, Zullo, Oar, Lilipaly, Sneijder, Takagi, De Kogel, Boldewijn

Bron: fcutrecht.nl
Foto: fc-koeln.de

 

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing