FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht: “Compliment aan supporters”

24-12-2012

2 reacties


Ajax eindigde zondagmiddag in een 0-0 gelijkspel. De wedstrijd werd gespeeld in een goede ambiance. De sfeer in Stadion Galgenwaard was goed en van incidenten, spreekkoren of wangedrag van wie dan ook, was geenszins sprake. "Een compliment is op zijn plaats."

FC Utrecht dankt de supporters voor de geweldige steun. Voorafgaand aan het duel deden beide clubs in samenspraak met de supportersverenigingen een grote inspanning om de wedstrijd ook vanaf de tribunes op een normale wijze te laten verlopen. Jan Wouters en Frank de Boer lieten na afloop gezamenlijk weten te hebben genoten van de sfeer: "Zoals het vandaag ging zou het eigenlijk altijd moeten gaan op de Nederlandse velden."

Na afloop van het duel FC Utrecht - Ajax sprak doelman Robbin Ruiter mooie woorden tegenover Eredivisie Live. "In de tweede helft hebben de supporters ons echt gesteund. Deze sfeer is beter, dan dat het te hoog oploopt. Ze hebben ons prima gesteund in de eerste seizoenshelft en ik hoop dat ze dat de tweede helft weer doen. Iedere week is het hier een goede voetbalsfeer."

Algemeen Directeur Wilco van Schaik: "De supporters van FC Utrecht en Ajax hebben zich zondag van hun beste kant laten zien. De sfeer en steun aan de ploegen op het veld, waren goed. Ik ben trots op onze supporters. De voorbije weken is veel gezegd en geschreven, maar nu is een compliment ook op zijn plaats."

Ook Teun den Hartog, voorzitter van SupportersVereniging FC Utrecht, kijkt met een goed gevoel terug op de wedstrijd van zondagmiddag. "We hebben een goed resultaat gehaald tegen Ajax. Onze supporters hebben laten zien op een positieve manier achter de club te staan. Een positief gevoel overheerst."

Aleid Wolfsen, burgemeester van Gemeente Utrecht, spreekt van een geslaagde middag. "De wedstrijd is rustig en geslaagd verlopen", zegt de burgervader. "Ik ben erg blij dat de supporters het gezellig hebben gehouden met elkaar. Voor, tijdens en na de wedstrijd. Hulde ook voor de club: dit is de juiste sfeer bij een spannende wedstrijd."

Johan van Renswoude, Districtchef Politie Utrecht Stad, toonde zijn complimenten aan de aanwezige supporters via Twitter: "#utraja verliep (buiten het veld) bijzonder rustig. Complimenten aan ieder die daaraan meewerkte, incl. supporters! #zokanhetdusook".

FC Utrecht rekent ook in de tweede seizoenshelft weer op de onvoorwaardelijke steun van zijn supporters!

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing