FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht - Dundee United op 20 juli

04-06-2014

14 reacties


Het vlaggenschip van FC Utrecht neemt het op zondag 20 juli, aansluitend op de jaarlijkse Open Dag, in Stadion Galgenwaard op tegen Dundee United. Die ploeg eindigde dit seizoen in de Schotse Premiership op een zeer verdienstelijke vierde plaats en bereikte bovendien de finale van de FA Cup.

Dundee United-manager Jackie McNamara kan beschikken over behoorlijk wat internationals, onder wie Radoslaw Cierzniak (Polen), Gary Mackay-Steven, Andrew Robertson, Mark Wilson (Schotland), Morgaro Gomis (Senegal) en stormram Nadir Ciftci. Dat is een Nederlandse spits die onder meer voor ADO Den Haag en NAC Breda uitkwam en in Schotland afgelopen seizoen furore maakte door 11 goals en 9 assists te produceren.

“Vriendschappelijke wedstrijden bestaan in landen zoals Schotland eigenlijk niet. Daar gaan ze altijd, wat de inzet van een partij ook is, volle bak”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. “En daarom is het zo leuk dat wij Dundee United mogen ontvangen. Voor ons team is het treffen met de Schotten een mooie, sportieve eerste uitdaging van het nieuwe seizoen. En voor de fans wordt het ongetwijfeld een heerlijke pot om te zien. Zondag 20 juli is, op alle fronten, een datum om naar uit te kijken.”

Het aanvangstijdstip van de vriendschappelijke wedstrijd FC Utrecht – Dundee United wordt op een later moment bekendgemaakt. Tickets voor de wedstrijd FC Utrecht - Dundee United gaan 5 euro per stuk kosten. Binnenkort gaat de kaartverkoop voor het oefenduel van start. Zodra dat gebeurt, wordt daarvan melding gemaakt.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 14 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtPSV Eindhoven
24 september 2017 12:30 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) tonyb 13pt
2 (2) De meester 12pt
3 (5) Demougze 12pt
4 (3) EAT 12pt
5 (4) Speedy 12pt
6 (6) Galgenwaard 4 Ever 10pt
7 (7) fcagbu 9pt
8 (8) Kikker 9pt
9 (9) Sjakie 8pt
10 (13) badbo13 8pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing