FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Today magazine vervangt programmaboekje

07-07-2011

1 reactie


Het wedstrijdmagazine van FC Utrecht, FC Today, is met ingang van het nieuwe seizoen elke thuiswedstrijd in Stadion Galgenwaard verkrijgbaar. Het magazine is de opvolger van het programmaboekje, het Junior Tiger magazine én het FC Utrecht Magazine van voorgaande seizoenen. Het Presentatie Magazine, dat aan het begin van het seizoen wordt gepresenteerd, blijft overigens bestaan.

68 pagina's
Het nieuwe wedstrijdmagazine, dat maar liefst 68 pagina's telt, verschijnt in navolging van de programmamagazines van grote Engelse en Schotse clubs. FC Utrecht onderscheidt zich hiermee van de andere voetbalclubs in Nederland. Via FC Today worden de supporters volledig geïnformeerd over alle mogelijke aspecten van FC Utrecht. In iedere uitgave staan exclusieve interviews met de spelers van FC Utrecht en een kennismaking met de talenten van Jong FC Utrecht. Ook is er aandacht voor de FC-helden uit het verleden. Centraal in FC Today staat de wedstrijd van die dag. Hierover lees je alle ins en outs en komt ook de trainer hierover uitgebreid aan het woord. De jongste supporters worden op de hoogte gehouden door Tiger, de mascotte van de Junior Tigers, de kidsclub van FC Utrecht en FC4YOU geeft inzicht in haar maatschappelijke activiteiten.

Natuurlijk ontbreekt een verslag van de laatste wedstrijd niet, evenals een verhaal over de komende tegenstander. In elk nummer van FC Today vertelt een bijzondere supporter over zijn of haar liefde voor FC Utrecht. Dit alles wordt opgesierd door fraaie foto's en een spelersposter.

Verzamelen
Voor alle volgers van FC Utrecht is dit vernieuwende FC Utrecht wedstrijdmagazine een aantrekkelijk blad; een stevig magazine dat leuk is om te verzamelen. FC Utrecht biedt de eerste editie van het wedstrijdmagazine bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, FC Utrecht - De Graafschap, gratis aan haar supporters aan. De rest van het seizoen is FC Today voor € 2,- in het stadion verkrijgbaar.

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing