FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Fans honoreren verzoek van Wouters

02-02-2013

0 reacties


Het was toch een spannend moment. Twee minuten na rust toen Anouar Kali de openingstreffer op zijn naam bracht tegen Willem II. Zou er massaal gejuicht worden of was er misschien ook nog iets van een fluitconcert te horen? Maar de waan van de dag gaf de doorslag, Galgenwaard ging uit zijn dak alsof er nooit iets gebeurd was rond de middenvelder. De man die onlangs nog alom werd verguisd vanwege zijn aangekondigde voornemen om ‘zijn cluppie' aan het eind van dit seizoen te verlaten.

Wij in Vak P blijven ons verbazen over de reacties van de supporters. Vorige week in de Euroborg nog een schril fluitconcert toen de speaker van FC Groningen de opstelling van FC Utrecht liet horen en de naam van Kali door de luidsprekers klonk. Bij de thuiswedstrijd tegen Willem II was er nog slechts schoorvoetend een afkeurend geluid te horen. En wanneer je scoort, heb je meteen weer volop vrienden. Het verzoek van Jan Wouters om Kali niet langer uit te fluiten, is dus gehonoreerd.

Met zijn openingstreffer was het slaapverwekkende spel van de eerste helft ook meteen weer vergeten. Blijkbaar had supporter Frank die vlak voor mij zit in Vak P, ‘geluk' gehad dat hij pas na drie uur in Galgenwaard arriveerde. Hij kwam verkleumd aanzetten rond drie uur want de ketting was onderweg van zijn fiets gelopen hetgeen een aanzienlijke vertraging had veroorzaakt. ,,Je hebt niets gemist, Frank'', konden we hem geruststellen. ,,We hadden tachtig procent balbezit en nul procent dreiging.''

Het spelbeeld veranderde na rust gelukkig drastisch en toen de voortreffelijk fluitende Jan Wegereef het laatste signaal gaf, stond de bevrijdende 3-1 op het scorebord. We zagen de arbiter nog een extra knuffel geven aan Anouar Kali en hoorden na afloop uit de mond van Wegereef de verklaring. ,,In de uitwedstrijd bij Ajax speelde Kali het eerste half uur erg opgefokt. Onnodige overtredingen en vooral verbaal negatief bezig. Ik heb hem toen bij me geroepen en gevraagd of hij thuis ook zo te keer ging tegen zijn vader. Hij keek me even heel verbaasd aan, maar daarna had ik geen kind meer aan hem. En bij het affluiten gaf hij me een hand en zei: ‘Nou, pap, tot ziens'.

Hans van Echtelt
Vak P

(foto: FCUPhoto/F. Zilver)

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing