FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Europa League: Waar in Albanië of Luxemburg?

26-06-2013

5 reacties


FC Utrecht neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op donderdag 18 juli op tegen ofwel het Albanese KF Laçi, ofwel FC Differdange 03 dat uitkomt in de hoogste divisie van het Luxemburgse voetbal. Uit het tweeluik tussen deze twee ploegen zal op donderdag 11 juli blijken wie definitief de tegenstander van FC Utrecht wordt.

Op dit moment wordt door FC Utrecht bekeken wat de mogelijke consequenties zijn van een uitwedstrijd in Albanië of in Luxemburg. De belangrijkste informatie voor nu op een rij.

Optie 1: KF Laçi – FC Utrecht
Mocht KF Laçi de tegenstander worden, dan wordt het duel KF Laçi – FC Utrecht niet gespeeld in Laç, maar in Korçë. Dit is één van de grotere steden in Albanië en is gelegen in het Oosten van het land nabij de grens met zowel Griekeland als Macedonië. Het eigen stadion van KF Laçi, Stadiumi Laçi, voldoet niet aan de eisen van de UEFA. In Tirana is het in deze periode van het jaar, met temperaturen tot 45 graden Celsius, te warm.

Om in Korçë te komen, kan gekozen worden om te vliegen op één van drie vliegvelden: Tirana (Albanië), Thessaloníki (Griekenland) en Ohrid (Macedonië). Wat de handigste route is voor mensen die afreizen, wordt op dit moment door FC Utrecht uitgezocht.

Optie 2: FC Differdange 03 – FC Utrecht
Of FC Utrecht speelt in het stadion van FC Differdange 03, mocht dit de tegenstander worden in de tweede voorronde, is erg twijfelachtig. De thuishaven van FC Differdange 03, Stade Municipal de la Ville de Differdange, biedt plaats aan slechts 2.400 supporters. De thuisclub moet minimaal 5% van de totale capaciteit aan plaatsen aan de bezoekende ploeg bieden, wat neerkomt op 140 kaarten.

FC Utrecht heeft het verzoek ingediend om in een groter stadion te spelen, zodat FC Utrecht meer uitsupporters mee kan nemen naar het mogelijk te spelen duel in Luxemburg. FC Utrecht zet in op zoveel mogelijk beschikbare kaarten. De kans is reëel dat gespeeld gaat worden in Stade Josy Barthel, op het moment dat het verzoek van FC Utrecht wordt ingewilligd. Dit stadion staat in de hoofdstad Luxemburg (stad).

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing