FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Elm terug bij AZ, Viergever twijfelgeval

01-12-2012

0 reacties


AZ gaat zondagmiddag op bezoek bij FC Utrecht, een ploeg die volgens Gertjan Verbeek dezelfde lijn hanteert als men in Alkmaar doet. "Ook zij kiezen noodgedwongen voor de jeugd."

Waar de Alkmaarders teleurstellend aan het seizoen zijn begonnen, daar is FC Utrecht juist een revelatie. "Ik denk dat de terugkeer van spits Jacob Mulenga niet onbelangrijk is", geeft Verbeek op de clubsite zijn mening. "Hij is fysiek sterk, functioneert als een goed aanspeelpunt en scoort geregeld."

"Bij FC Utrecht zijn een paar oudgedienden weg en schuiven jonge jongens door. Die groepsdynamiek pakt goed uit. Anouar Kali is verder in zijn ontwikkeling en ook Tommy Oar heeft zijn weg gevonden. Noodgedwongen kiest ook FC Utrecht voor de jeugd."

Dan zijn eigen ploeg. Verbeek kan in de Domstad niet beschikken over de geschorste Dirk Marcellis. "Normaal is Mattias Johansson een logische vervanger", zegt de trainer. "Nu niet, want FC Utrecht speelt met twee spitsen en een ruit op het middenveld."

"Ik weet nog niet hoe de verdediging eruit gaat zien zolang ik niet weet of Nick Viergever inzetbaar is. Hij heeft tegen Feyenoord een schop op de zijkant van zijn scheen gehad. Er kwam daardoor vocht in waardoor de boel onder druk kwam te staan. Er is irritatie aan het botvlies ontstaan. Zaterdag na de training weten we of Nick kan spelen."

Ruud Boymans ontbreekt sowieso, Viktor Elm behoort daarentegen wel weer tot de wedstrijdselectie. De middenvelder is hersteld van een voetblessure. "Veel blessures dit seizoen? Nee, vind ik juist niet. En zeker geen spierblessures."

"Kijk, Elm en Viergever kregen een schop, daar doe je niets tegen. Ja, Boymans en Maarten Martens hadden wel spierblessures, maar die zijn wat dat betreft kwetsbaarder", aldus Verbeek.

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing