FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Elf goals in boeiend duel tegen SV Houten

27-05-2012

0 reacties


De wedstrijd tegen SV Houten is zaterdagmiddag een doelpuntenfestijn geworden. In een boeiend duel werd het maar liefst 3-8 voor FC Utrecht.

Jan Wouters begon de wedstrijd met de volgende opstelling: Rob van Dijk, Mark van der Maarel, Mike van der Hoorn, Alje Schut, Kenny Teijsse, Edouard Duplan, Rodney Sneijder, Cedric van der Gun, Jacob Mulenga, Frank Demouge en Leon De Kogel.

Weerzien
Voor Leon de Kogel was het treffen met SV Houten het weerzien met zijn oude club. Voor Rob van Dijk was het de laatste officiële wedstrijd in zijn keepersloopbaan. De Kogel sierde het weerzien al in de elfde minuut op door de 0-1. Na een pass van Van der Gun wist de Houtenaar de bal voor het eerst tegen de touwen te werken. Twee minuten later werd de 0-2 gemaakt door Rodney Sneijder. Frank Demouge draaide zich vrij tussen de verdedigers. Hij zag Sneijder vrijstaan en was niet zelfzuchtig, waardoor Sneijder kon scoren.

Na 18 minuten viel de aansluitingstreffer. Schut verloor een duel waardoor Wayne van Kesteren namens Houten op Van Dijk kon aflopen. Hij faalde niet. Twee minuten later bracht De Kogel de marge weer op twee. Na een overtreding op Sneijder schoot De Kogel de vrije trap hard door de muur. Toch kwam de thuisploeg weer terug. Uit een corner kopte verdediger Mike van der Hoorn ongelukkig in eigen doel: 2-3. Tien minuten voor rust maakte Jacob Mulenga, die weer een helft speelde, met een droge schuiver de 2-4. Dat was ook de ruststand.

Tweede helft
Na rust bleven alleen Van der Hoorn, Teijsse, Sneijder en De Kogel staan. Zij kwamen in het tweede bedrijf het veld op met doelman Eric Cummins, Thijs van Hofwegen, Kai Heerings, Maikel Lange, Adam Sarota, Tommy Oar en Lars Veldwijk.

Drie minuten na rust scoorde FC Utrecht weer via een schot van Leon de Kogel die de bal vanaf 25 meter inschoot. In de 56ste minuut maakte SV Houten 3-5. Een schot van Jaques Schagen van Leeuwen belandde achter Erik Cummins. Na een uur spelen maakte Lars Veldwijk ook een doelpunt. Hij maakte de 3-6 na een pass van De Kogel. Zeven minuten later scoorde Rodney Sneijder de mooiste goal van de middag. Vanaf de rechterzijde van het strafschopgebied krulde de middenvelder de bal met veel gevoel de verre kruising in. Acht minuten voor tijd was het Leon de Kogel die voor het Utrechtse slotakkoord zorgde. Uit een corner maakte hij op zijn geboortegrond zijn vierde en bracht hij de 3-8 eindstand op het scorebord.

DHSC - FC Utrecht
Op Pinkstermaandag speelt FC Utrecht het laatste duel van het seizoen. Dan vindt aan de Thorbeckelaan in Utrecht de wedstrijd tegen DHSC plaats. Het duel tegen de oude vereniging van Anouar Kali en Rodney Sneijder begint om 15:00 uur. Verkoop vindt plaats aan de kassa van de amateurvereniging.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/Frank Zilver 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing