FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

“Een wedstrijdbezoek wordt zo nog leuker"

24-02-2013

5 reacties


FC Utrecht Fan Village werd ook zondag weer bezocht door enthousiaste supporters van FC Utrecht. Ondanks de koude en natte omstandigheden trok een groep fans toch eerder naar Stadion Galgenwaard om een bezoek te brengen aan het fandorp op het Westplein. Hier namen zij deel aan verschillende voetbalactiviteiten, deden zij een drankje en keken zij vooruit op het duel met Roda JC Kerkrade. Ook werd jacht gemaakt op een foto en een handtekening van Anouar Kali en Marcus Nilsson.

Hugo van Usen bezocht Fan Village met zijn zoon en zijn vriendje. "Menno en Bink hebben het goed naar hun zin hier", zegt de supporter in hart en nieren. "Ze doen mee wat leuke voetbalactiviteiten, scoren een handtekening en gaan dan naar de tribune."

Familie Van den Burg uit Maarssenbroek kwam speciaal voor Fan Village eerder naar Stadion Galgenwaard. "Een wedstrijdbezoek wordt op deze manier nog leuker. Eerst naar Fan Village en dan het stadion in voor de wedstrijd." De 7-jarige Emmylou verdiende in het fandorp zelfs een plaatsje in de line-up. Zij werd tijdens haar bezoek aan Fan Village gevraagd om met de spelers mee het veld op te gaan. "Dat liet zij zich natuurlijk geen twee keer vertellen", zegt moeder Van den Burg lachend. "Dit maakt ons bezoek aan FC Utrecht nog leuker!"

Anouar Kali (geschorst) en Marcus Nilsson (geblesseerd) bezochten Fan Village voor een signeersessie. Zij signeerden shirtjes, petjes en papiertjes van enthousiaste supporters. Ook namen zij alle tijd om met iedereen op de foto te gaan.

FC Utrecht organiseerde ook voorafgaand aan FC Utrecht - N.E.C. een Fan Village. Het doel is om tot aan het einde van het seizoen bij iedere thuiswedstrijd een dergelijk fandorp op te tuigen naast Stadion Galgenwaard. Op deze manier wil de club een bezoek aan de wedstrijden van FC Utrecht voor haar supporters verlengen en nog interessanter maken.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing