FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Een update uit de ziekenboeg

09-04-2016

1 reactie


De afgelopen dagen was er veel aandacht voor de blessure van Robbin Ruiter. Maar hoe staat het eigenlijk met de andere geblesseerden? Ard Schouten gaf via zijn Twitter-account een update:

- Voor Jeff Hardeveld is het seizoen voorbij. De linksback maakte na een lange blessureperiode (kruisbanden) zijn rentree tijdens FC Utrecht - VVSB. Dit duurde welgeteld 45 minuten, want Hardeveld verstapte zich, en werd in de rust uit voorzorg gewisseld. Inmiddels is Hardeveld opnieuw aan zijn knie geholpen, want deze moest stabieler worden. Volgens Schouten is de operatie succesvol geweest.
Zuur voor Hardeveld is dat zijn contract afloopt, en FC Utrecht hem in ieder geval niet onder dezelfde voorwaarden wil verlengen. Hij speelde daardoor op 19 april 2015 tot op heden zijn laatste volledige duels voor FC Utrecht.

- Yassin Ayoub maakte tijdens het uitduel in Heerenveen voor het laatst onderdeel uit van de wedstrijdselectie. Hij is inmiddels weer volledig hersteld, en is naar verwachting tegen NEC beschikbaar.

- Sean Klaiber kwam op 19 december 2015 voor het laatst in actie, als invaller tijdens AZ - FC Utrecht. Door een operatie aan zijn lies staat hij dus al ruim drie maanden buitenspel. De rechtsback traint inmiddels weer op het veld, maar volgens Ard Schouten nog los van de groep.

- Dat geldt ook voor Kevin Conboy. De verdediger kwam na zijn rode kaart tijdens FC Utrecht - Heracles op 29 november 2015 niet meer in actie. Hij werd succesvol geopereerd aan een hernia.

- Tenslotte heeft Louis Nganioni zijn comeback gemaakt tijdens Jong FC Utrecht - Jong Brabant United van afgelopen maandag. De Franse linksback kwam een klein uur in actie. In de hoofdmacht kwam hij voor het laatst in actie als invaller tijdens FC Groningen - FC Utrecht op 17 januari 2016. Daarna is hij aan zijn knie geopereerd.

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing