FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Edouard Duplan blijft bij FC Utrecht

20-06-2013

7 reacties


Edouard Duplan speelt ook de komende twee jaar in Stadion Galgenwaard. FC Utrecht is met de Franse aanvaller een contract voor twee jaar overeengekomen. Zowel FC Utrecht als Edouard Duplan zijn blij met de nieuwe verbintenis.

Trots
“Wij zijn erg blij dat Edouard alsnog voor FC Utrecht heeft gekozen”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik, die na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op de middenstip nog afscheid nam van de 30-jarige Fransman. “Zijn aangekondigde vertrek was een verlies voor onze selectie. Dat Edouard op basis van zijn gevoel besluit om nog twee jaar bij ons te blijven, zegt iets over het mens Edouard Duplan en zijn hart voor onze club. Menigeen zou een keuze voor het geld hebben gemaakt, hij doet dit op basis van zijn gevoel dat hij nog niet klaar is in Utrecht. Dat komt niet vaak voor in het voetbal en daar mogen de club en vooral ook de supporters trots op zijn. Zij zijn tenslotte één van de redenen waarom hij niet wil vertrekken. Eigenlijk is dit dus onze eerste nieuwe aankoop!”

Gevoelsmens
Ook Edwin de Kruijff, Hoofd Scouting en Spelerszaken a.i., is verheugd dat Duplan voor FC Utrecht behouden blijft. “Juist voor dit jonge team is Edouard met zijn ervaring belangrijk. Het is een goede voetballer en een geweldig mens. Dat hij clubs in Frankrijk en in de Engelse Premier League heeft afgezegd voor FC Utrecht, zegt veel over zijn band met de club en het publiek. Het kenmerkt het gevoelsmens Duplan. Zeker met het vertrek van ervaren spelers, is het geweldig dat hij nog twee jaar bij ons blijft.”

Gevoel
“Mijn gevoel zei me dat het niet goed was om nu al bij FC Utrecht te vertrekken”, laat Edouard Duplan vanaf zijn vakantie in Griekenland weten. “Ik wilde eigenlijk een nieuwe uitdaging aangaan, maar mijn gevoel zegt me om hier te blijven. Het gaat goed met de club en ik heb het hier naar mijn zin. Bovendien spelen we dit jaar in de Europa League. Toen ik er nog eens over nadacht, heb ik besloten om te blijven. Ik kon naar ploegen in Frankrijk, Australië en Engeland, maar ik wil hier blijven en belangrijk zijn. Bovendien heeft mijn vriendin een interessante baan gekregen in Nederland. Dat hielp bij mijn keuze, maar mijn gevoel bij de club is de belangrijkste reden. Het publiek heeft mij de afgelopen jaren veel gegeven en ik wil dat niet missen. Ik heb erg veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ik kijk nu al uit naar het weerzien met de supporters op de Open Dag volgende week zondag.”

Bron: fcutrecht.nl
Foto: fcuphoto/ Frank Zilver

Reacties

Bij dit bericht zijn 7 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing