FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Duplan wederom geblesseerd

12-08-2011

3 reacties


Edouard Duplan heeft donderdag een meniscusblessure opgelopen tijdens de training en is vijf tot zes weken uitgeschakeld. Dat maakte Erwin Koeman vrijdagmiddag bekend tijdens het wekelijks persuurtje. Duplan incasseerde een tik op zijn knie en zal spoedig geopereerd moeten worden. De aanvaller was op de weg terug na een voetblessure. "Een forse tegenslag", aldus de trainer. "Voor hem zelf en voor het team. Edouard zat net weer dicht tegen de groep aan en ik merkte op de training al dat hij een van de beste spelers is."

Van Dijk in het doel
Jacob Mulenga zit heel dicht tegen de groep aan. Maar het is nog onduidelijk of de wedstrijd van zondag te vroeg komt voor de aanvaller. Achter zijn naam staat daarom een vraagteken. Tommy Oar is teruggekeerd van zijn trip met Australië onder 20 en weer volledig inzetbaar. "Tommy is topfit", zei Koeman. Daarnaast maakt Alexander Gerndt voor het eerst zijn opwachting in het shirt van FC Utrecht. Koeman: "Daar zijn we erg blij mee. Hij is niet alleen een scorende spits, maar heeft ook een goede vrije trap. Een belangrijk wapen in het hedendaagse voetbal, want ik schat dat misschien wel 60 procent van de doelpunten uit een spelhervatting wordt gemaakt." En zoals het er nu voorstaat start Rob van Dijk zondag onder de lat, gaf Koeman aan.

Wuytens
De trainer ging ook nog in op de positie van Jan Wuytens, die afgelopen weekend tegen VVV-Venlo op het middenveld speelde. Dat is goed bevallen, aldus Koeman. "Maar ik weet niet of het zo blijft. We hadden personele problemen en dan moet je soms creatief zijn. Bovendien hebben we vier spelers voor de twee centrale posities achterin."

Koeman ziet het belang van het eerste optreden voor eigen publiek in. "We treffen in De Graafschap een enthousiaste ploeg. Ze speelden vorige week in de eerste helft sterk tegen Ajax, al werd na rust het kwaliteitsverschil duidelijk. We gaan zondag uiteraard voor winst en dat moeten we ook uitstralen, zodat we het publiek achter ons krijgen en dat zou een goede stimulans zijn voor de spelers."

Minuut stilte
Zoals voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van ieder seizoen zal er zondag een minuut stilte in acht genomen worden ter nagedachtenis van supporters en andere mensen in en rond FC Utrecht die ons ontvallen zijn het afgelopen jaar.

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing