FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

DUIC-voorspellingscompetitie nadert ontknoping

03-05-2014

0 reacties


Voor FC Utrecht staat er vanavond niet veel meer op het spel. Dat geldt niet voor de deelnemers aan de DUIC-Voorspellingscompetitie op deze website. Nog vier deelnemers dingen mee naar de hoofdprijs: een seizoenkaart voor de jaargang 2014-2015.

Met nog één competitieronde te gaan voert ‘Maldini’ de ranglijst aan met 64 punten, op de voet gevolgd door ‘Don Leo’ met 62 en ‘ad rem’ met 60. ‘Robinho’ (59) kan zijn titel van vorig jaar nog prolongeren.

Ook de strijd om de vierde periodetitel is nog niet beslist. ‘Kevertje’ leidt weliswaar met zes punten voorsprong op ‘betweter’, ‘Forza Takkenlaan’ en ‘Maldini’, maar kan bij een misstap nog geheel buiten de prijzen vallen.

Deelname
Deelname aan de DUIC-Voorspellingscompetitie is gratis voor leden van True Support. In de voorspellingscompetitie worden punten toegekend voor het  juist voorspellen van de ruststand (2), de eindstand (4) en de toto (1) van de competitiewedstrijden van FC Utrecht.

De persoon die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft vergaard met het voorspellen van de wedstrijden van FC Utrecht wint een seizoenkaart voor het seizoen 2014 - 2015. Ook de nummers 2 tot en met 5 vallen in de prijzen. Ook zijn er vier periodetitels te vergeven die eeuwige roem en mooie prijzen opleveren. Klik HIER voor een overzicht van de te winnen prijzen.

Regels
Bij een gelijk aantal punten wordt er eerst gekeken naar het aantal meegespeelde wedstrijden (scoringsgemiddelde). Indien dit ook gelijk is bepalen respectievelijk het aantal juiste voorspellingen van de eindstand, de ruststand en de toto de definitieve rangschikking. Indien deze criteria bij verdeling van de prijzen niet tot duidelijke winnaars leidt, zal het lot de uiteindelijke prijswinnaars bepalen.

Deelname is mogelijk via de Fans Zone op deze site. In de Fans Zone kun je gebruik maken van een aantal features die alleen beschikbaar zijn voor leden van True Support. Leden kunnen hier toegang aanvragen.

DUIC
De voorspellingscompetitie wordt mede mogelijk gemaakt door De Utrechtse Internet Courant, dé digitale kwaliteitskrant voor Utrechts nieuws.

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing